2006. 12. 07. - 13:00

Étterem - Gasztronómia: Rizses csibefinomság

Étterem - Gasztronómia: Rizses csibefinomság
Étterem - Gasztronómia - Gasztronómiai receptajánlónk mai specialitása egy rendkívül ízletes egytálétel.
Hozzávalók:

50 dkg paradicsom
1 fej hagyma
60 dkg csirkemell vagy pulyka mell
30 dkg rizs
2 paprika
1 zeller
2 gerezd fokhagyma
4 dl tyúkhúsleves kockából főzött leves
15 dkg zöldborsó



144_20061206215724_377.jpg




Elkészítés:

A paprikát kibelezzük, majd felkockázzuk. A paradicsomok héját lehúzzuk, könnyebb lehúzni a paradicsom héját, ha 5 percre forró vízbe tesszük. A paradicsom húsát is apró kockákra vágjuk. A hagymát, a zellert, és a megtört fokhagymát olajban megfonnyasszuk, majd hozzáadjuk a fent felsorolt fűszereket ízlés szerint. A húst csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a zöldségekhez, a rizzsel ugyanígy teszünk, majd pár percig pároljuk. Két tyúkhúsleves kockából levest főzünk, majd hozzáadjuk a rizses, zöldsége, húsos keverékhez, majd félpuhára főzzük. Végezetül hozzáadjuk a paprikát, a zöldborsót és a paradicsomot, ha az étel úgy kívánja még önthetünk hozzá levest de csak apránként.



Csibe



Szólj hozzá: Étterem - Gasztronómia rovatunkhoz: Étterem - Gasztronómia: Rizses csibefinomság


A hír támogatója:


Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.