Gasztronómiai nyelvleckék a Rosinante Fogadóban***

Séfpalántaként lenne kedve bepillantani egy szállodai konyha titokzatos világába?
Lessen el séfünktől jó néhány különleges fortélyt!
Egy hétvégét nálunk tölt, és garantáljuk, hogy családja és barátai körében óriási sikere lesz új főzőtudományának!
(ha a program úgy kívánja, kezdődhet reggel és befejeződhet másnap délután)
Első nap
17.00 érkezés
18.00 köszöntés, ismerkedés és az aznapi téma bemutatása
18.30-20.00 esti közös főzés: 1-1 előétel, főétel, egy desszert és a második napi ételek előkészítése (pácolás, stb.)
20.00 Közös gyertyafényes vacsora
Opcionális program: Borkóstoló: 4 fajta borból
Második nap
8.00 Gazdag büféreggeli a szálloda teraszán
9.00 Reggeli élményprogram (az alábbi események közül):
Szüretelés az idény gyümölcseiből (eper, szilva, alma, barack, ami éppen érik)
vagy
Ismerkedés a fűszernövények termesztésének titkaival Kosztolányi Pista bácsi szentendrei kertész segítségével
vagy
biokertészet látogatás a Szentendrei-szigeten
vagy
Bevezetés a kézműves kecskesajt világába
vagy
Csokoládékóstolás
11.00-12.30 Előkészület a kerti grillpartihoz és a desszert közös elkészítése mesterszakácsunk segítségével
13.00 Kerti grillparti
14.00 Közös program vége, ejtőzés, biciklizés, túrázás és egyéb szigeti élmények
NAPTÁR
|