2009. 06. 01. - 07:50

Gasztronómiai nyelvleckék a Rosinante Fogadóban***

Gasztronómiai nyelvleckék a Rosinante Fogadóban***

Séfpalántaként lenne kedve bepillantani egy szállodai konyha titokzatos világába?

Lessen el séfünktől jó néhány különleges fortélyt!

Egy hétvégét nálunk tölt, és garantáljuk, hogy családja és barátai körében óriási sikere lesz új főzőtudományának!

Részletes program:

(ha a program úgy kívánja, kezdődhet reggel és befejeződhet másnap délután)


Első nap

17.00 érkezés


18.00 köszöntés, ismerkedés és az aznapi téma bemutatása


18.30-20.00 esti közös főzés: 1-1 előétel, főétel, egy desszert és a második napi ételek előkészítése (pácolás, stb.)


20.00 Közös gyertyafényes vacsora


Opcionális program: Borkóstoló: 4 fajta borból

 

Második nap

8.00 Gazdag büféreggeli a szálloda teraszán


9.00 Reggeli élményprogram (az alábbi események közül):

Szüretelés az idény gyümölcseiből (eper, szilva, alma, barack, ami éppen érik)

vagy

Ismerkedés a fűszernövények termesztésének titkaival Kosztolányi Pista bácsi szentendrei kertész segítségével

vagy

biokertészet látogatás a Szentendrei-szigeten

vagy

Bevezetés a kézműves kecskesajt világába

vagy

Csokoládékóstolás


11.00-12.30 Előkészület a kerti grillpartihoz és a desszert közös elkészítése mesterszakácsunk segítségével

13.00 Kerti grillparti


14.00 Közös program vége, ejtőzés, biciklizés, túrázás és egyéb szigeti élmények

 

Terasz

 

 

NAPTÁR

 

 
Május 29.-30.
Péntek-Szombat
Eper és spárga Menüsor 4 szabad hely
Június 19.-20.
Péntek-Szombat
Fahéj és Vanília Menüsor 12 szabad hely
Július 9.-10.
Csütörtök-Péntek
Ezerarcú Csokoládé Menüsor 11 szabad hely
Július 30.-31.
Csütörtök-Péntek
Kecskesajt és barátai Menüsor 10 szabad hely
Augusztus 13.-14.
Csütörtök-Péntek
Formabontó lekvárok és chutney-k Menüsor 10 szabad hely

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.