2006. 08. 11. - 07:00

Gesztenye puding

Gesztenye puding
Receptajánlónkban ma egy könnyen és hamar elkészíthető finomságot ajánlunk a figyelmükbe. Jó étvágyat a gesztenye pudinghoz!
Hozzávalók:

35 dkg gesztenyepüré
5 tojás
10 dkg cukor
1 dl tejszín
5 dkg pirított mandula
5 dl konyak vagy whisky

Elkészítés:

A gesztenyepürét keverjük össze a tejszínnel, öntsük hozzá a konyakot vagy a whiskyt, ezt követően adjuk hozzá a cukrot és a mandulát, illetve a felvert tojásokat. A kapott masszát keverjük össze jó alaposan, majd egy kivajazott tálba öntsük bele, fedjük le sütőpapírral és főzzük 30 percig majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt fordítsuk ki, ízlés szerint díszíthetjük a tetjét.



800_20060804171951_237.jpg





Csibe




Szólj hozzá: Gasztronómiai fórumunkhoz: Gesztenye puding


A hír támogatója:


Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.