2006. 08. 11. - 07:00
Gesztenye puding

Receptajánlónkban ma egy könnyen és hamar elkészíthető finomságot ajánlunk a figyelmükbe. Jó étvágyat a gesztenye pudinghoz!
Hozzávalók:
35 dkg gesztenyepüré
5 tojás
10 dkg cukor
1 dl tejszín
5 dkg pirított mandula
5 dl konyak vagy whisky
Elkészítés:
A gesztenyepürét keverjük össze a tejszínnel, öntsük hozzá a konyakot vagy a whiskyt, ezt követően adjuk hozzá a cukrot és a mandulát, illetve a felvert tojásokat. A kapott masszát keverjük össze jó alaposan, majd egy kivajazott tálba öntsük bele, fedjük le sütőpapírral és főzzük 30 percig majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt fordítsuk ki, ízlés szerint díszíthetjük a tetjét.

Csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai fórumunkhoz: Gesztenye puding
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu
35 dkg gesztenyepüré
5 tojás
10 dkg cukor
1 dl tejszín
5 dkg pirított mandula
5 dl konyak vagy whisky
Elkészítés:
A gesztenyepürét keverjük össze a tejszínnel, öntsük hozzá a konyakot vagy a whiskyt, ezt követően adjuk hozzá a cukrot és a mandulát, illetve a felvert tojásokat. A kapott masszát keverjük össze jó alaposan, majd egy kivajazott tálba öntsük bele, fedjük le sütőpapírral és főzzük 30 percig majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt fordítsuk ki, ízlés szerint díszíthetjük a tetjét.

Csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai fórumunkhoz: Gesztenye puding
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu