2007. 03. 10. - 07:30

Gnocci - Étterem - Gasztronómia

Gnocci - Étterem - Gasztronómia
Gnocci - Étterem - Gasztronómia - Mai receptünk egy nagyon ízletes tésztaétel, olasz ízekkel megtűzdelve. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Hozzávalók:

80 dkg paradicsom
80 dkg gnocci
Olaj

1 hagyma
Bazsalikom vágott

Elkészítés:

Forró vízben a gnocchit megfőzzük, lecsöpögtetjük, és félre tesszük. Megtisztítjuk a hagymát, felaprózzuk, és olajban megpirítjuk. Ezt követően a paradicsomot is felszeljük a bazsalikomot is finomra szeljük. Ezt követően sóval ízesítjük, és folyamatosan kevergetjük mindaddig, amíg be nem sűrűsödik. Ezt követően levesszük a tűzről, hagyjuk kicsit kihűlni majd kicsivel később egy villával vagy más eszközzel passzírozzuk át. Ízlés szerint, ha szükséges még lehet ízesíteni, ha sűrű lett egy kicsi olajjal hígíthatunk rajta. Végül a paradicsomos, bazsalikomos pürét keverjük össze a gnocchival, és már tálalhatjuk is.



923_20061006111648_95.jpg



Csibe További hírek: a / portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Gnocci - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.