2007. 04. 03. - 08:00

Gombasült borsóval és karfiollal - Étterem- Gasztronómia

Gombasült borsóval és karfiollal -  Étterem- Gasztronómia
Étterem - Gasztronómiai - ajánlónkban egy könnyen elkészíthető egytálételt ajánlunk a figyelmükbe, melyet vegetáriánusok is nyugodt szívvel fogyaszthatnak.
Hozzávalók:

Fél kiló borsó
Egy fej karfiol
20 dkg gomba
vaj

bors
oregánó
petrezselyemzöld
zellerlevél
liszt
tej
tejföl


Elkészítés:

A borsót és a karfiolt sós, delikátos vízben megfőzzük, majd kivajazott tepsibe rakjuk úgy, hogy a karfiol alulra kerüljön. A gombát 20 dkg vajban megpároljuk, sóval, borssal, oregánoval ízesítjük ízlés szerint. Majd ezt is a tepsibe rakjuk a karfiolra rá. Petrezselyemzöldet vagy zellerlevelet szórhatunk a zöldségekre. Ezt követően elkészítjük a masszát, ami majd a tepsiben lévő zöldségek tetejére kerül. Kevés hideg liszthez egy evőkanál lisztet adunk, amit csomómentesen elkeverünk, majd 3 dl tejet és tejfölt adunk hozzá. Betesszük a sütőbe sülni, addig míg aranysárgára nem pirul. Jó étvágyat kívánunk hozzá!



Csibe


További bulvár hírek: a nice.mconet.biz portálon


Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szóljon hozzá Étterem- Gasztronómia fórumunkhoz: Gombasült borsóval és karfiollal - Étterem- Gasztronómia


A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.