2007. 04. 03. - 08:00
Gombasült borsóval és karfiollal - Étterem- Gasztronómia

Étterem - Gasztronómiai - ajánlónkban egy könnyen elkészíthető egytálételt ajánlunk a figyelmükbe, melyet vegetáriánusok is nyugodt szívvel fogyaszthatnak.
Hozzávalók:
Fél kiló borsó
Egy fej karfiol
20 dkg gomba
vaj
só
bors
oregánó
petrezselyemzöld
zellerlevél
liszt
tej
tejföl
Elkészítés:
A borsót és a karfiolt sós, delikátos vízben megfőzzük, majd kivajazott tepsibe rakjuk úgy, hogy a karfiol alulra kerüljön. A gombát 20 dkg vajban megpároljuk, sóval, borssal, oregánoval ízesítjük ízlés szerint. Majd ezt is a tepsibe rakjuk a karfiolra rá. Petrezselyemzöldet vagy zellerlevelet szórhatunk a zöldségekre. Ezt követően elkészítjük a masszát, ami majd a tepsiben lévő zöldségek tetejére kerül. Kevés hideg liszthez egy evőkanál lisztet adunk, amit csomómentesen elkeverünk, majd 3 dl tejet és tejfölt adunk hozzá. Betesszük a sütőbe sülni, addig míg aranysárgára nem pirul. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Csibe
További bulvár hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szóljon hozzá Étterem- Gasztronómia fórumunkhoz: Gombasült borsóval és karfiollal - Étterem- Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
Fél kiló borsó
Egy fej karfiol
20 dkg gomba
vaj
só
bors
oregánó
petrezselyemzöld
zellerlevél
liszt
tej
tejföl
Elkészítés:
A borsót és a karfiolt sós, delikátos vízben megfőzzük, majd kivajazott tepsibe rakjuk úgy, hogy a karfiol alulra kerüljön. A gombát 20 dkg vajban megpároljuk, sóval, borssal, oregánoval ízesítjük ízlés szerint. Majd ezt is a tepsibe rakjuk a karfiolra rá. Petrezselyemzöldet vagy zellerlevelet szórhatunk a zöldségekre. Ezt követően elkészítjük a masszát, ami majd a tepsiben lévő zöldségek tetejére kerül. Kevés hideg liszthez egy evőkanál lisztet adunk, amit csomómentesen elkeverünk, majd 3 dl tejet és tejfölt adunk hozzá. Betesszük a sütőbe sülni, addig míg aranysárgára nem pirul. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Csibe
További bulvár hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szóljon hozzá Étterem- Gasztronómia fórumunkhoz: Gombasült borsóval és karfiollal - Étterem- Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz