2007. 04. 02. - 07:34

Gyomorkímélő saláta - Étterem - Gasztronómia

Gyomorkímélő saláta - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gastronómia - Mai ajánlatunk egy könnyen elkészíthető tavaszi saláta. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Hozzávalók:
40 dkg burgonya
30 dkg. Zöldbab
30 dkg konzerv tonhal
25 dkg paradicsom

Bors

Hozzávalók az öntethez:
1 fokhagyma törve
3 evőkanál fehérborecet
2 kisebb kanál mustár
4 evőkanál olívaolaj

Elkészítése:
A burgonyát héjában egy kis sós vízben megfőzzük, ezt követően meghámozzuk és felkockázzuk. A zöldbabot megtisztítjuk, puhára főzzük vízgőzben, majd hideg vízzel lemossuk és lecsepegtetjük. Az előkészített burgonyát, zöldbabot, a felkockázott paradicsomot salátástálba rakjuk, hozzáadjuk a kisebbekre darabolt tonhalat. A borecetet és a mustárt simára keverjük, apránként hozzáadjuk az olajat és a tört fokhagymát. Az így kapott öntethez hozzáadjuk a felkarikázott hagymát. Ezután az ecetes öntetet a hagymáról a zöldséges halra öntjük, és összekeverjük.


Csibe További bulvár hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Gyomorkímélő saláta - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.