2007. 03. 18. - 07:00

Házi kókusztej - Étterem - Gasztronómia

Házi kókusztej - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Mai receptajánlónkban egy indiai eredetű italt ajánlunk a figyelmükbe, ami hidegen illetve melegen egyaránt fogyasztható.
Hozzávalók:


1 liter tej
1.5 dkg kókuszreszelék
1 batisztzacskó


Elkészítés:

Vegyünk egy tűzálló edényt, rakjuk bele a kókuszreszeléket, majd öntsük rá a forrásban lévő tejet. Pár perc múlva fedjük le az edényt és hagyjuk állni majdnem egy napig. Ezt követően rakjuk a batisztzacskóba és nyomkodjuk ki belőle a kókusztejet.




227_20061024113947_911.jpg




Csibe

További hírek: a / portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!



Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Házi kókusztej - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.