2007. 03. 18. - 07:00
Házi kókusztej - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Mai receptajánlónkban egy indiai eredetű italt ajánlunk a figyelmükbe, ami hidegen illetve melegen egyaránt fogyasztható.
Hozzávalók:
1 liter tej
1.5 dkg kókuszreszelék
1 batisztzacskó
Elkészítés:
Vegyünk egy tűzálló edényt, rakjuk bele a kókuszreszeléket, majd öntsük rá a forrásban lévő tejet. Pár perc múlva fedjük le az edényt és hagyjuk állni majdnem egy napig. Ezt követően rakjuk a batisztzacskóba és nyomkodjuk ki belőle a kókusztejet.

Csibe
További hírek: a / portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Házi kókusztej - Étterem - Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
1 liter tej
1.5 dkg kókuszreszelék
1 batisztzacskó
Elkészítés:
Vegyünk egy tűzálló edényt, rakjuk bele a kókuszreszeléket, majd öntsük rá a forrásban lévő tejet. Pár perc múlva fedjük le az edényt és hagyjuk állni majdnem egy napig. Ezt követően rakjuk a batisztzacskóba és nyomkodjuk ki belőle a kókusztejet.

Csibe
További hírek: a / portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Házi kókusztej - Étterem - Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz