2007. 04. 04. - 07:08
Húsvéti finomságok a Karikás Étteremben – Hajdúszoboszló - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Karikás Étterem és Panzió – Hajdúszoboszló - Sonka, főtt tojás, sárgatúró, kalács helyett válaszd a Karikás Étterem húsvéti menüajánlatait

Újdonság: különböző stílusú különtermeket választhat más-más típusú összejövetelekhez.
"Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk arról, hogy jól érezze magát."
(Jean Anthelme Brillat-Savarin)
Hideg előételek
Falusi ízelítő 850.- Ft
Hideg füstölt Norvég lazac rózsák, friss zöldségekkel 1.500.- Ft
A konyhafőnök ajánlata
Roston sütött csirkemell filé őszibarack kalappal,
citromfű mártással, párolt rizzsel és burgonya krokettel 1.550.- Ft
Párolt szarvas szelet áfonyamártással és burgonya krokettel 1.750.- Ft
Karikás Panzió*** és Étterem
4200 Hajdúszoboszló
Hőforrás u. 27-33.
Telefon/Fax: (36-52)-359-252;
Telefon: (36-52)-359-240, (36-52)-557-730
e-mail: karikas@mconet.biz
web: karikas.mconet.biz
Szólj hozzá a fórumon!: Húsvéti finomságok a Karikás Étteremben – Hajdúszoboszló - Étterem - Gasztronómia
Karikás Étterem és Panzió képgaléria!
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarország.mconet.biz