2008. 03. 02. - 09:05

Húsvéti receptajánló: Húsvéti bárányborda - Étterem - Gasztronómia

Húsvéti receptajánló: Húsvéti bárányborda - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Készüljünk a húsvéti ünnepekre! Húsvéti receptek - húsvéti receptajánló 1.


Hozzávalók:
1 kg bárányborda
1,5 dl joghurt
2 kávéskanál liszt
1 evőkanál currypor
2 evőkanál finom kenyérmorzsa
1-2 dl víz és kevés száraz fehérbor keveréke a pároláshoz
1 fej vöröshagyma


Elkészítése:
Tegyük hőálló edénybe a bordákat. Kis tálban keverjük össze a joghurtot, a lisztet és a curryport. Tegyük a húsra. Szórjuk meg kenyérmorzsával, és öntsük rá a vizet a borral együtt. Tegyük hozzá a kettébe vágott vöröshagymát. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig süssük, vagy amíg a bordák meg nem puhulnak. Ha nem elég a vizes bor, pótoljuk, de ügyeljünk arra, hogy a végén pirosra, de ne szárazra süljön a borda!

Szólj hozzá a fórumon!: Húsvéti receptajánló: Húsvéti bárányborda - Étterem - Gasztronómia

További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz

Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz

Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.