2008. 03. 06. - 07:01
Húsvéti receptajánló: Húsvéti tojásragu - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Készüljünk a húsvéti ünnepekre! Húsvéti receptek - húsvéti receptajánló 4.
Húsvéti tojásragu
----------------------------
Hozzávalók 4 személyre: 15 dkg nyers füstölt sonka, 4 tojás, 20 dkg tavaszi krémtúró, 2 dl tejszín, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál vaj vagy margarin, 3 evőkanál liszt, 1/2 csokor metélőhagyma, 1/2 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál kapribogyó, só, bors
Elkészítés: A tojásokat kb. 8 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízzel leöblítjük és meghámozzuk. Lábosban megforrósítjuk a vajat vagy a margarint, és üvegesre pároljuk a megtisztított, apró kockákra vágott vöröshagymát. Liszttel meghintjük, megpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel. Kb. 5 percig főzzük, majd belekeverjük a krémtúrót. A füstölt sonkát apró kockákra vágjuk. A zöldfűszereket megmossuk, lerázzuk. Néhány petrezselyemlevelet a díszítéshez félreteszünk, a többit a metélőhagymával együtt felaprítjuk. A félbevágott tojásokat a sonkával, a lecsöpögtetett kapribogyóval, és a zöldfűszerekkel együtt a mártásba tesszük. Összemelegítjük, és a félretett petrezselyemlevéllel díszítve tálaljuk. Pirítós vagy főtt burgonya illik hozzá.
Elkészítési idő kb. 30 perc
Szólj hozzá a fórumon!
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
----------------------------
Hozzávalók 4 személyre: 15 dkg nyers füstölt sonka, 4 tojás, 20 dkg tavaszi krémtúró, 2 dl tejszín, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál vaj vagy margarin, 3 evőkanál liszt, 1/2 csokor metélőhagyma, 1/2 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál kapribogyó, só, bors
Elkészítés: A tojásokat kb. 8 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízzel leöblítjük és meghámozzuk. Lábosban megforrósítjuk a vajat vagy a margarint, és üvegesre pároljuk a megtisztított, apró kockákra vágott vöröshagymát. Liszttel meghintjük, megpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel. Kb. 5 percig főzzük, majd belekeverjük a krémtúrót. A füstölt sonkát apró kockákra vágjuk. A zöldfűszereket megmossuk, lerázzuk. Néhány petrezselyemlevelet a díszítéshez félreteszünk, a többit a metélőhagymával együtt felaprítjuk. A félbevágott tojásokat a sonkával, a lecsöpögtetett kapribogyóval, és a zöldfűszerekkel együtt a mártásba tesszük. Összemelegítjük, és a félretett petrezselyemlevéllel díszítve tálaljuk. Pirítós vagy főtt burgonya illik hozzá.
Elkészítési idő kb. 30 perc
Szólj hozzá a fórumon!
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu