2008. 02. 26. - 06:19

Húsvéti receptek - Sonkatorta - Étterem - Gasztronómia

Húsvéti receptek - Sonkatorta - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Húsvéti finomságok - Minden nagy ünnep - részben -az ünnepi ebédről, és a finomságokról is szól. De mit készítsünk? Itt az elsősegély!
Hozzávalók:

1 rozscipó;
150 gramm besamel;
150 gramm vaj;
150 gramm főtt, darált sonka
ízlés szerint só, őrölt fehér bors

Díszítéshez:

piros retek; lilahagyma; petrezselyem zöld; zöldpaprika

Először a sonkakrémet készítjük el. A besamelt - ami nem más, mint egy világos, vajas rántás tejjel felengedve és kiforralva -, ha kihűlt, vajjal habosra keverjük, majd a sovány, darált főtt sonkával egy remek krémet kapunk.
A rozscipót éles fűrészkéssel torta formájúra alakítjuk, és három tortalapra felvágjuk. A habosra kevert sonkakrémmel betöltjük és díszítjük. Oldalát pörkölt mandulával boríthatjuk. Fél órát hűtőszekrényben dermesztjük, majd tortaszeletre szeleteljük.

Szólj hozzá a fórumon!: Húsvéti receptek - Sonkatorta - Étterem - Gasztronómia

További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz

Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz

Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.