2008. 02. 01. - 11:21
Jubileumi UKBA - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - 15. Nemzetközi cukrászati, sütőipari és gasztronómiai szakkiállítás
Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb cukrászati, sütőipari szakkiállításán mindenkit különleges látvány és csúcsminőség vár. Február 3-án, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában 15. alkalommal nyílik az UKBA. Vezető világmárkák újdonságai, egyedi technológiák, egészséges termékek, alapanyagok, cukrászati és pékbemutatók várják a szakmát és a nagyközönséget!
Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb cukrászati, sütőipari szakkiállításán mindenkit különleges látvány és csúcsminőség vár. Február 3-án, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában 15. alkalommal nyílik az UKBA. Vezető világmárkák újdonságai, egyedi technológiák, egészséges termékek, alapanyagok, cukrászati és pékbemutatók várják a szakmát és a nagyközönséget!
Két év újdonságai
A kétévente megrendezésre kerülő UKBA ismét számos újdonsággal, az elmúlt két év sikertermékeivel, az időközben kifejlesztett újszerű technológiai megoldásokkal, és a piacon már jól ismert és bevált termékek gazdag választékával várja a látogatókat.
Gerbaud-sarok
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete az első nap rendezi a cukrász termékversenyt, amelyen cukrász artisztika kategóriában is lesznek indulók. A cukrász pódiumon folyamatosan látványos és új ötleteket adó csokoládé, karamell, marcipán bemutatók zajlanak.
Az ipartestület standján a Gerbeaud Cukrászda alapításának 150. évfordulója tiszteletére a cukrászda hangulatát idéző Gerbeaud-sarkot rendeznek be, ahol egy 120 cm átmérőjű, 6 emeletes dísztorta kápráztatja el a vendégeket.
Egészséges kenyér kínálat – a teljesség felé
A „Hagyomány-Minőség, Egészséges szerkezetű kenyérfogyasztás” jegyében több kategóriában szerveződnek a pék ipartestület termékversenyei. A kiállítás első napján a közönség is megkóstolhatja az új összetételű, magasabb biológiai értékkel bíró kenyereket.
Február 4-én, Dr. Zajkás Gábor táplálkozástudós, az OÉTI, főigazgató helyettese, majd Dr. Törőcsik Mária marketing szakértő, az Pécsi Egyetem tanszékvezetője tart előadást a teljes kiőrlésű gabona kenyerek élettani vonatkozásairól illetve a népszerűsítését segítő marketing tevékenységről.
Közönségnapok – utazási kedvezmény
A nagyközönséget február 3-án és 5-én, vasárnap és kedden fogadja az UKBA. Kedvezményes jegyet válthat, aki előzetesen regisztrálja magát a www.ukba.hu honlapon. A hétfő szakmai nap, kötelező szakmai regisztrációval. A Volánbusz Zrt. magyarországi járatain érkezők 50%-os utazási menettérti kedvezményt vehetnek igénybe.
A kiállítást Sirman Ferenc, az FVM szakállamtitkára nyitja meg február 3-án, 11 órakor, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont ”A” pavilonjában.
HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt. - MCOnet
Szólj hozzá a fórumon!: Jubileumi UKBA - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
A kétévente megrendezésre kerülő UKBA ismét számos újdonsággal, az elmúlt két év sikertermékeivel, az időközben kifejlesztett újszerű technológiai megoldásokkal, és a piacon már jól ismert és bevált termékek gazdag választékával várja a látogatókat.
Gerbaud-sarok
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete az első nap rendezi a cukrász termékversenyt, amelyen cukrász artisztika kategóriában is lesznek indulók. A cukrász pódiumon folyamatosan látványos és új ötleteket adó csokoládé, karamell, marcipán bemutatók zajlanak.
Az ipartestület standján a Gerbeaud Cukrászda alapításának 150. évfordulója tiszteletére a cukrászda hangulatát idéző Gerbeaud-sarkot rendeznek be, ahol egy 120 cm átmérőjű, 6 emeletes dísztorta kápráztatja el a vendégeket.
Egészséges kenyér kínálat – a teljesség felé
A „Hagyomány-Minőség, Egészséges szerkezetű kenyérfogyasztás” jegyében több kategóriában szerveződnek a pék ipartestület termékversenyei. A kiállítás első napján a közönség is megkóstolhatja az új összetételű, magasabb biológiai értékkel bíró kenyereket.
Február 4-én, Dr. Zajkás Gábor táplálkozástudós, az OÉTI, főigazgató helyettese, majd Dr. Törőcsik Mária marketing szakértő, az Pécsi Egyetem tanszékvezetője tart előadást a teljes kiőrlésű gabona kenyerek élettani vonatkozásairól illetve a népszerűsítését segítő marketing tevékenységről.
Közönségnapok – utazási kedvezmény
A nagyközönséget február 3-án és 5-én, vasárnap és kedden fogadja az UKBA. Kedvezményes jegyet válthat, aki előzetesen regisztrálja magát a www.ukba.hu honlapon. A hétfő szakmai nap, kötelező szakmai regisztrációval. A Volánbusz Zrt. magyarországi járatain érkezők 50%-os utazási menettérti kedvezményt vehetnek igénybe.
A kiállítást Sirman Ferenc, az FVM szakállamtitkára nyitja meg február 3-án, 11 órakor, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont ”A” pavilonjában.
HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt. - MCOnet
Szólj hozzá a fórumon!: Jubileumi UKBA - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu