2007. 03. 24. - 10:00
Kelkáposztaleves sertéshússal - Étterem-Gasztronómia

Étterem-Gasztronómia -Receptajánlónk mai specialitása egy rendkívül ízletes levesfajta, mely viszonylag rövid idő alatt elkészíthető.
Étel Hozzávalói:
Fél kiló oldalas (sertéshús)
Fél kiló kelkáposzta
Két kanál cukor (kávéskanál
Egy liter erőleves
Só
Bors
Ételízesítő
Étel Elkészítése:
A sertésoldalast kicsike darabokra szeleteljük majd forró vízben öt percig főzzük. A kelkáposztákat vékony csíkorka vágjuk. A felszeletelt oldalasokat öntsük fel a már előre megfőzött erőlevessel, majd forraljuk fel és ezt követően kicsi lángon fűzzük puhára, majd adjuk hozzá a kelkáposztát, ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal, ételízesítővel, addig főzzük amíg minden meg nem fő.
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Kelkáposztaleves sertéshússal - Étterem-Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
Fél kiló oldalas (sertéshús)
Fél kiló kelkáposzta
Két kanál cukor (kávéskanál
Egy liter erőleves
Só
Bors
Ételízesítő
Étel Elkészítése:
A sertésoldalast kicsike darabokra szeleteljük majd forró vízben öt percig főzzük. A kelkáposztákat vékony csíkorka vágjuk. A felszeletelt oldalasokat öntsük fel a már előre megfőzött erőlevessel, majd forraljuk fel és ezt követően kicsi lángon fűzzük puhára, majd adjuk hozzá a kelkáposztát, ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal, ételízesítővel, addig főzzük amíg minden meg nem fő.
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Kelkáposztaleves sertéshússal - Étterem-Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz