2007. 03. 24. - 10:00

Kelkáposztaleves sertéshússal - Étterem-Gasztronómia

Kelkáposztaleves sertéshússal - Étterem-Gasztronómia
Étterem-Gasztronómia -Receptajánlónk mai specialitása egy rendkívül ízletes levesfajta, mely viszonylag rövid idő alatt elkészíthető.
Étel Hozzávalói:

Fél kiló oldalas (sertéshús)
Fél kiló kelkáposzta
Két kanál cukor (kávéskanál
Egy liter erőleves

Bors
Ételízesítő


Étel Elkészítése:

A sertésoldalast kicsike darabokra szeleteljük majd forró vízben öt percig főzzük. A kelkáposztákat vékony csíkorka vágjuk. A felszeletelt oldalasokat öntsük fel a már előre megfőzött erőlevessel, majd forraljuk fel és ezt követően kicsi lángon fűzzük puhára, majd adjuk hozzá a kelkáposztát, ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal, ételízesítővel, addig főzzük amíg minden meg nem fő.


Csibe

További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Kelkáposztaleves sertéshússal - Étterem-Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.