2007. 03. 08. - 07:00

Kínai mézes csirke - Étterem - Gasztronómia

Kínai mézes csirke - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Receptajánlónk mai specialitása a mézes csirke, mely nagyon ízletes húsétel, köretkén burgonyapürét vagy süt burgonyát ajánlunk a figyelmükbe.
Hozzávalók:

30 dkg csirkemell filé
2 db zöldpaprika
kis olívaolaj
grill fúszerkeverék
3 evőkanál méz
3 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál szezámmag

Elkészítés:

A csirkemell filét és a zöldpaprikát csíkokra vágjuk, ha a grillfűszerben nincs só, akkor megsózzuk. Kevés olajban sütjük, grillfűszerrel megszórva, amíg a hús megpirul. Ha a hús már piros, ráöntjük a szójaszószt, a mézet és esetleg egy kis vizet, ha szükséges. Még egy kicsit sütjük, amíg a méz megolvad és a szósz kicsit besűrűsödik.



258_20060912221207_843.jpg



Csibe

További hírek: a nice.mconet.biz portálon


Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz


Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


gasztronómiához fórum:
Szólj hozzá: Étterem - Gasztronómiai rovatunkhoz: Kínai mézes csirke - Étterem - Gasztronómia


A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.