2007. 03. 31. - 14:00

Kókuszos-joghurtos palacsinta - Étterem - Gasztronómia

Kókuszos-joghurtos palacsinta - Étterem - Gasztronómia
Étterem Gasztronómia - Mai receptajánlónkban, egy desszertet ajánlanánk a figyelmükbe, ami sokak által ismert lehet, mégis ízvilága sokkal színesebb.
Hozzávalók:
1 tojás
10 dkg liszt 1.5 dl. Tej
1 dl. Joghurt
2 ek. Méz
1 citrom

Olaj
Baracklekvár
1 dl kókuszreszelék
1 vaníliacukor

Elkészítés:
A citromokat vízbe tesszük, hogy ne barnuljanak meg. A tojást a joghurttal, a mézzel, és egy csipetnyi sóval lazán felverjük, majd hozzáadjuk a reszelt ciromhéjat, a lisztet és a kókuszreszeléket. Annyi tejet öntünk bele, hogy sűrű legyen a massza, habverővel csomómentesre elkeverjük, hozzáadjuk az egy csomag vaníliacukrot is.
Egy kerek palacsintasütőt kiolajozunk, nyílt lángon felhevítjük, és vastagabb rétegben masszát kanalazunk bele. Kisütjük az összes masszát. A lekvárt kis vízzel felforrósítjuk. A megsütött palacsintákat tányérra rakjuk, megkenjük a lekvárral, és almával, vagy bármilyen gyümölcsökkel díszíthetjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Csibe



További bulvár hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Kókuszos-joghurtos palacsinta - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.