2006. 03. 10. - 17:15

Krumplis savanyú káposzta ebédre, sajtos savanyú káposzta vacsorára

Krumplis savanyú káposzta ebédre, sajtos savanyú káposzta vacsorára
Receptajánlónkat folytatnánk további két savanyú káposztás étellel, természetesen mai ajánlatunk is diétás. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Krumplis savanyú káposzta:

1 fej aprított hagymát megdinsztelünk 2 evőkanál olajon. Hozzáadunk 10 dkg kockákra vágott krumplit, és egy csipetnyi köménymagot. Pár perc elteltével adjon hozzá 20 dkg felszecskázott savanyú káposztát. Főzze kb. ½ órát, majd tegyen bele 1 dl tejfölt, és botmixerrel készítsen belőle krémlevest. Majd gazdagítsa 5dkg kockára vágott sonkával és snidlinggel.
Kalória: 350

Sajtos savanyú káposzta:
Villával lazítson fel 20dkg savanyú káposztát. Egy evőkanál mazsolát áztasson forró vízbe, majd csorgassa le. 2 teáskanál olajat keverjen el friss narancslével, tegye bele a mazsolát és a káposztát. Forgassa össze és tálalja salátaleveken. Mozarella sajttal és köménnyel díszítse.
Kalória:330


Csibe-MCONET

Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.