2006. 01. 14. - 16:25

Mexikói harcsafilé

Mexikói harcsafilé
A halételeket könnyen és ízletesen el lehet készíteni. Mai receptünkben harcsafiléből készült egytálételt mutatunk be.
Hozzávalók:
1 tasak mexikói chilis bab fix
60 dkg filézett harcsa
1 doboz kukorica
10 dkg paradicsom
2 db halászlékocka
1 db zöldpaprika
Fél doboz barna chilis bab
1 dl vörösbor
4 dkg vaj

Elkészítés:
A harcsafilét megmossuk, lecsepegtetjük és 5 dkg-os érmékre, vágjuk, kevés vajon előpirítjuk. A kockából készített halászlével, kevés vízzel és vörösborral csomómentesre elkevert mexikói fixet ráöntjük, és lassú tűzön pároljuk. A morzsolt és leszűrt chilis babot és kukoricát, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát hozzáadjuk és ezeket együtt készre, pároljuk. Petrezselymes burgonyával körítjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá.


csibe-MCONET

Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.