2005. 10. 25. - 18:00
Pikáns pulykaleves

Mai leveses receptünk ízvilága, azon olvasóinknak kedvez elsősorban, akik kedvelik a csípős ételeket.
Hozzávalók:
20 dkg. Kínai kel
15 dkg póréhagyma
4 csipet currypor
10 dkg sárgarépa
50 dkg pulyka mell vagy comb
só, őrölt bors
morzsolt erős paprika
Elkészítés:
A húst apró darabokra vágjuk, megtisztítjuk a zöldségeket, és vékony metéltre vágjuk őket (sárgarépa, póréhagyma, kínai kel). Forró olajban fehéredésig pirítjuk a húst, majd megsózzuk és ezt követően ,lefedve vízben pároljuk. Mikor már a hús elég puha lesz megszórjuk a curryporral, és öntünk hozzá 1 liter vizet, illetve hozzáadjuk a felcsíkozott zöldségeket. Ízlés szerint adunk hozzá erős paprikát,
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
csibe
Szólj
hozzá receptjeinkhez!
20 dkg. Kínai kel
15 dkg póréhagyma
4 csipet currypor
10 dkg sárgarépa
50 dkg pulyka mell vagy comb
só, őrölt bors
morzsolt erős paprika
Elkészítés:
A húst apró darabokra vágjuk, megtisztítjuk a zöldségeket, és vékony metéltre vágjuk őket (sárgarépa, póréhagyma, kínai kel). Forró olajban fehéredésig pirítjuk a húst, majd megsózzuk és ezt követően ,lefedve vízben pároljuk. Mikor már a hús elég puha lesz megszórjuk a curryporral, és öntünk hozzá 1 liter vizet, illetve hozzáadjuk a felcsíkozott zöldségeket. Ízlés szerint adunk hozzá erős paprikát,
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
csibe
Szólj
hozzá receptjeinkhez!
