2008. 01. 18. - 08:53
Receptajánló: Kukoricás rakott palacsinta - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Könnyen és gyorsan elkészíthető egyszerű, ízletes étel. Próbáld ki!
Kukoricás rakott palacsinta
-------------------------------------
Hozzávalók:
2,5 dl liszt
1 tojás
kevés szódavíz
10 dkg fagyasztott szemes csemegekukorica
4 dl tejföl
2 nagy gerezd fokhagyma
1 teáskanál finomra vágott zellerzöld
25 dkg apróra vágott pulykasonka vagy más felvágott
10 dkg reszelt sajt
olaj
só
őrölt bors
Elkészítés: A tojásból, szódavízből és lisztből sűrű palacsintatésztát készítünk, majd belekeverjük a kukoricát, és sóval, őrölt borssal fűszerezzük. Kiolajozott, tapadásmentes palacsintasütőbe adagolunk a masszából egy-egy merőkanálnyit, és szép pirosra sütjük mindkét oldalát.
A pirosra sült palacsintákat egy kiolajozott jénai tálban egymásra rakjuk. Rétegzés közben soronként meglocsoljuk zúzott fokhagymával és zellerzölddel elkevert tejföllel, és megszórjuk apróra vágott pulykasonkával (vagy más felvágottal). Addig rétegezzük míg a hozzávalók elfogynak. A tetejét megkenjük még tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Meleg sütőben átforrósítjuk a rakott palacsintát, míg a tetején a sajt szépen megpirul.
Szólj hozzá a fórumon!: Receptajánló: Kukoricás rakott palacsinta - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
-------------------------------------
Hozzávalók:
2,5 dl liszt
1 tojás
kevés szódavíz
10 dkg fagyasztott szemes csemegekukorica
4 dl tejföl
2 nagy gerezd fokhagyma
1 teáskanál finomra vágott zellerzöld
25 dkg apróra vágott pulykasonka vagy más felvágott
10 dkg reszelt sajt
olaj
só
őrölt bors
Elkészítés: A tojásból, szódavízből és lisztből sűrű palacsintatésztát készítünk, majd belekeverjük a kukoricát, és sóval, őrölt borssal fűszerezzük. Kiolajozott, tapadásmentes palacsintasütőbe adagolunk a masszából egy-egy merőkanálnyit, és szép pirosra sütjük mindkét oldalát.
A pirosra sült palacsintákat egy kiolajozott jénai tálban egymásra rakjuk. Rétegzés közben soronként meglocsoljuk zúzott fokhagymával és zellerzölddel elkevert tejföllel, és megszórjuk apróra vágott pulykasonkával (vagy más felvágottal). Addig rétegezzük míg a hozzávalók elfogynak. A tetejét megkenjük még tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Meleg sütőben átforrósítjuk a rakott palacsintát, míg a tetején a sajt szépen megpirul.
Szólj hozzá a fórumon!: Receptajánló: Kukoricás rakott palacsinta - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu