2008. 01. 05. - 10:40
Receptek a 90 napos diétához: Babsaláta - Étterem - Gasztronómia

Receptek a 90 napos diétához: Keményítő nap
Babsaláta
-----------------------------
Hozzávalók:
fél kg vegyes száraz bab
25 dkg zöldbab (fagyasztott vagy friss)
1 kis fej karfiol rózsáira szedve
1 nagy fej lila hagyma vékonyra szeletelve
1 nagyobb húsos piros paprika 2 cm-es csíkokra szeletelve
1 bögre almaecet
3-4 evőkanál szűz olívaolaj
3-4 evőkanál lehetőleg barna cukor vagy melasz
3-4 evőkanál bazsalikom (száraz vagy friss)
1 teáskanál tengeri só
1 teákanál fekete bors
3-4 gerezd fokhagyma
1 csomag petrezselyem vagy zeller zöldje
Elkészítés: A babokat megfőzzük és leszűrjük. Egy nagy tálban összekeverjük a babokat, zöldbabot, karfiolt, hagymát és a piros paprikát.
Elkészítjük az öntetet: beleöntjük egy kis fazékba az ecetet, olajat, cukrot, bazsalikomot, sót, borsot, és összeforraljuk. A forró öntetet ráöntjük a babsalátára, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, petrezselymet vagy zeller zöldjet, és jól összekeverjük. Hűtöszekrénybe tesszük, és hagyjuk összeérni egy pár óra hosszat. Kb. 10-12 adagnak felel meg és kb. 5-6 napig eltartható.
Szólj hozzá a fórumon!: Receptek a 90 napos diétához: Babsaláta - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
-----------------------------
Hozzávalók:
fél kg vegyes száraz bab
25 dkg zöldbab (fagyasztott vagy friss)
1 kis fej karfiol rózsáira szedve
1 nagy fej lila hagyma vékonyra szeletelve
1 nagyobb húsos piros paprika 2 cm-es csíkokra szeletelve
1 bögre almaecet
3-4 evőkanál szűz olívaolaj
3-4 evőkanál lehetőleg barna cukor vagy melasz
3-4 evőkanál bazsalikom (száraz vagy friss)
1 teáskanál tengeri só
1 teákanál fekete bors
3-4 gerezd fokhagyma
1 csomag petrezselyem vagy zeller zöldje
Elkészítés: A babokat megfőzzük és leszűrjük. Egy nagy tálban összekeverjük a babokat, zöldbabot, karfiolt, hagymát és a piros paprikát.
Elkészítjük az öntetet: beleöntjük egy kis fazékba az ecetet, olajat, cukrot, bazsalikomot, sót, borsot, és összeforraljuk. A forró öntetet ráöntjük a babsalátára, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, petrezselymet vagy zeller zöldjet, és jól összekeverjük. Hűtöszekrénybe tesszük, és hagyjuk összeérni egy pár óra hosszat. Kb. 10-12 adagnak felel meg és kb. 5-6 napig eltartható.
Szólj hozzá a fórumon!: Receptek a 90 napos diétához: Babsaláta - Étterem - Gasztronómia
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu