2007. 02. 20. - 16:00
Rizskrém-Mahallebi - Étterem- Gasztronómia

Étterem-Gasztronómia - A török konyha egyik elengedhetetlen desszertje, mely nagyon édes és hidegen ajánlott fogyasztani.
Hozzávalók a Rizskrém-Mahallebi-hez:
1 liter tej
7 dkg cukor
10 dkg rizsliszt
5 dkg ételkeményítő
2 csomag vaníliás cukor
Egy kiskanál fahéj
Rizskrém-Mahallebi Elkészítése:
Az ételkeményítőt és a rizslisztet kevés langyos tejjel kemény krémmé dolgozzuk. A cukrot és a vaníliás cukrot már a felmelegített tejbe helyezzük, majd folyamatos kevergetés mellett lassan hozzáadjuk a már elkészített krémet, ügyeljünk arra, hogy ne legyen csomós. A kész rizskrémet tálkákba öntjük, fahéjat szórunk a tetejére, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Rizskrém-Mahallebi - Étterem- GasztronómiaGasztronómiai rovatunkhoz:
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
1 liter tej
7 dkg cukor
10 dkg rizsliszt
5 dkg ételkeményítő
2 csomag vaníliás cukor
Egy kiskanál fahéj
Rizskrém-Mahallebi Elkészítése:
Az ételkeményítőt és a rizslisztet kevés langyos tejjel kemény krémmé dolgozzuk. A cukrot és a vaníliás cukrot már a felmelegített tejbe helyezzük, majd folyamatos kevergetés mellett lassan hozzáadjuk a már elkészített krémet, ügyeljünk arra, hogy ne legyen csomós. A kész rizskrémet tálkákba öntjük, fahéjat szórunk a tetejére, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Rizskrém-Mahallebi - Étterem- GasztronómiaGasztronómiai rovatunkhoz:
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz