2007. 02. 20. - 16:00

Rizskrém-Mahallebi - Étterem- Gasztronómia

Rizskrém-Mahallebi - Étterem- Gasztronómia
Étterem-Gasztronómia - A török konyha egyik elengedhetetlen desszertje, mely nagyon édes és hidegen ajánlott fogyasztani.
Hozzávalók a Rizskrém-Mahallebi-hez:

1 liter tej
7 dkg cukor
10 dkg rizsliszt
5 dkg ételkeményítő
2 csomag vaníliás cukor
Egy kiskanál fahéj


Rizskrém-Mahallebi Elkészítése:

Az ételkeményítőt és a rizslisztet kevés langyos tejjel kemény krémmé dolgozzuk. A cukrot és a vaníliás cukrot már a felmelegített tejbe helyezzük, majd folyamatos kevergetés mellett lassan hozzáadjuk a már elkészített krémet, ügyeljünk arra, hogy ne legyen csomós. A kész rizskrémet tálkákba öntjük, fahéjat szórunk a tetejére, majd hagyjuk teljesen kihűlni.


További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Rizskrém-Mahallebi - Étterem- GasztronómiaGasztronómiai rovatunkhoz:

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.