2007. 02. 23. - 07:00

Sajtkrémes Padlizsán rántva - Étterem-Gasztronómia

Sajtkrémes Padlizsán rántva - Étterem-Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Mai receptajánlónkban egy rendkívül könnyen elkészíthető ételt ajánlunk a figyelmükbe, mely köret nélkül is ízletes fogást jelenthet.
Hozzávalók:

3-4 darab padlizsán
Egy kanál vagdalt kapor
3 kanál vagdalt petrezselyemzöld
3 kanál vagdalt metélőhagyma
3 csipet pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
25 dkg krémsajt
3 db tojás
Olaj
20 dkg zsemlemorzsa


Elkészítés:


A padlizsánokat meghámozzuk, és hosszába kettévágjuk, megsózzuk és fél órát puhulni, hagyjuk. Ezt követően szárazra törölgetjük és forró olajban 3 percig mindkét oldalát, megsütjük. Töltelék: A krémsajtot, a zöld fűszereket, a pirospaprikát, és a tört fokhagymát jól összekeverjük. Ezt követően elővesszük a félbe vágott padlizsánokat, megkenjük a töltelékkel, és összeragasztjuk. A tojásokat felverjük, beleforgatjuk a már megtöltött padlizsánrudakat, és zsemlemorzsába forgatjuk. Végezetük forró olajban a rántott húshoz hasonlóan kisütjük.


Csibe



További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz




Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtkrémes Padlizsán rántva - Étterem-Gasztronómia

A hír támogatója:

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.