2007. 02. 23. - 07:00
Sajtkrémes Padlizsán rántva - Étterem-Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Mai receptajánlónkban egy rendkívül könnyen elkészíthető ételt ajánlunk a figyelmükbe, mely köret nélkül is ízletes fogást jelenthet.
Hozzávalók:
3-4 darab padlizsán
Egy kanál vagdalt kapor
3 kanál vagdalt petrezselyemzöld
3 kanál vagdalt metélőhagyma
3 csipet pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
25 dkg krémsajt
3 db tojás
Olaj
20 dkg zsemlemorzsa
Elkészítés:
A padlizsánokat meghámozzuk, és hosszába kettévágjuk, megsózzuk és fél órát puhulni, hagyjuk. Ezt követően szárazra törölgetjük és forró olajban 3 percig mindkét oldalát, megsütjük. Töltelék: A krémsajtot, a zöld fűszereket, a pirospaprikát, és a tört fokhagymát jól összekeverjük. Ezt követően elővesszük a félbe vágott padlizsánokat, megkenjük a töltelékkel, és összeragasztjuk. A tojásokat felverjük, beleforgatjuk a már megtöltött padlizsánrudakat, és zsemlemorzsába forgatjuk. Végezetük forró olajban a rántott húshoz hasonlóan kisütjük.
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtkrémes Padlizsán rántva - Étterem-Gasztronómia
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
3-4 darab padlizsán
Egy kanál vagdalt kapor
3 kanál vagdalt petrezselyemzöld
3 kanál vagdalt metélőhagyma
3 csipet pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
25 dkg krémsajt
3 db tojás
Olaj
20 dkg zsemlemorzsa
Elkészítés:
A padlizsánokat meghámozzuk, és hosszába kettévágjuk, megsózzuk és fél órát puhulni, hagyjuk. Ezt követően szárazra törölgetjük és forró olajban 3 percig mindkét oldalát, megsütjük. Töltelék: A krémsajtot, a zöld fűszereket, a pirospaprikát, és a tört fokhagymát jól összekeverjük. Ezt követően elővesszük a félbe vágott padlizsánokat, megkenjük a töltelékkel, és összeragasztjuk. A tojásokat felverjük, beleforgatjuk a már megtöltött padlizsánrudakat, és zsemlemorzsába forgatjuk. Végezetük forró olajban a rántott húshoz hasonlóan kisütjük.
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtkrémes Padlizsán rántva - Étterem-Gasztronómia
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz