2006. 09. 22. - 12:00

Sajtos Puláv - Étterem-Gasztronómia

Sajtos Puláv - Étterem-Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Mai receptajánlónkban egy ősi riszből készült ételt mutatuk be, a Puláv egyik fajtáját. Jó főzést kívánunk!
Hozzávalók:

3 csésze rizs
3 csésze zöldborsó
3 bögre víz
Olvasztott sajt
Margarin a sütéshez
3 hagyma
3 babérlevél
chili por ízlés szerint
6-7 evőkanál margarin
4 db kardamom magjai
2 kis darab fahéj
2 db szegfűszeg
Köménypor fehér
Tej
Citromlevél


977_20060922122010_982.jpg




Elkészítés:


Áztassuk be a rizst 20 percig a vízbe. Készítsünk 2 bögre zsíros tejből és 1/2 citrom levéből panírt. Vágjuk kockára a panírt, és margarinban süssük aranybarmára. Ezt követően aprózzuk fel a hagymát, adjuk hozzá vizet, rizst, zöldborsót, vöröscsili port, sót, őrölt köménymagot és a kisütött panírt, majd főzzük addig, amíg meg nem puhul. Jó étvágyat kavánunk hozzá!



Csibe


További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!

Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtos Puláv - Étterem-Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.