2006. 11. 17. - 10:00
Sajtos sertéskaraj Update: 1-es kód

Norbi Update Receptek - Sajtos sertéskaraj a Norbi Update Receptkönyv szerint, Update: 1-es kód
Hozzávalók a Norbi Update Receptkönyv szerint:
4 adaghoz
4 szelet sertéskaraj
másfél evőkanál olivaolaj
10dkg füstölt mozzarella
1/2 teáskanál édes nemes paprika
tengeri só
őrölt bors

Elkészítés:
Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük. Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük. Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával. Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap.
Forrás: http://www.norbiupdate.hu/
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtos sertéskaraj Update: 1-es kód
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu
4 adaghoz
4 szelet sertéskaraj
másfél evőkanál olivaolaj
10dkg füstölt mozzarella
1/2 teáskanál édes nemes paprika
tengeri só
őrölt bors

Elkészítés:
Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük. Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük. Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával. Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap.
Forrás: http://www.norbiupdate.hu/
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtos sertéskaraj Update: 1-es kód
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu