2006. 08. 30. - 17:07
Sajtos sertéskaraj Update: 1-es kód

Sajtos sertéskaraj a Norbi Update Receptkönyv szerint, Update: 1-es kód
Hozzávalók a Norbi Update Receptkönyv szerint:
4 adaghoz
4 szelet sertéskaraj
másfél evőkanál olivaolaj
10dkg füstölt mozzarella
1/2 teáskanál édes nemes paprika
tengeri só
őrölt bors
Elkészítés:
Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazrav töröljük, sóval és borssal ízesítjük.Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük.Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával.Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap.
Bővebb információk: http://www.norbiupdate.hu//

Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtos sertéskaraj Update: 1-es kód
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu
4 adaghoz
4 szelet sertéskaraj
másfél evőkanál olivaolaj
10dkg füstölt mozzarella
1/2 teáskanál édes nemes paprika
tengeri só
őrölt bors
Elkészítés:
Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazrav töröljük, sóval és borssal ízesítjük.Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük.Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával.Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap.
Bővebb információk: http://www.norbiupdate.hu//

Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sajtos sertéskaraj Update: 1-es kód
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu