2007. 03. 02. - 07:00

Sertéskaraj Cukkinival – Étterem – Gasztronómia

Sertéskaraj Cukkinival – Étterem – Gasztronómia
Étterem – Gasztronómia – Gasztronómiai receptajánlónk mai specialitása egy rendkívül ízletes egytálétel, melyhez rizsköretet ajánlunk.
Sertéskaraj Cukkinival – Étterem – Gasztronómia

Hozzávalók:

1 kilogramm sertéskaraj
Fél kiló cukkini
2 tojás
2 kanál liszt

Bors
Ételízesítő
Vaj
3 evőkanál dió


382_20070301202424_780.jpg



Elkészítés:

Csontozzuk kis a sertéskarajt, a cukkinit pedig reszeljük le, akár héjastól is. Sózzuk be a lereszelt cukkinit, majd hagyjuk állni. A tojásokat verjük fel, majd a levétől kifacsart cukkinit keverjük össze, ízlés szerint ízesítsük borssal, ételízesítővel és a darált dióval. A felszeletelt sertésbordát, sózzuk be, majd forgassuk be a lisztbe. Ezt követően a lisztbe forgatott húsokat forgassuk a cukkinis masszába, majd forró olajban vagy vajban süssük pirosra.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!



Csibe


További nice hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sertéskaraj Cukkinival – Étterem – Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.