2007. 03. 15. - 07:00

Sült banán - Étterem - Gasztronómia

Sült banán - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - A sült banán elkészítése könnyen elkészíthető lesz azon olvasóink számára, akik jártasak a palacsintakészítésben.
A sült banán bundája nem más, mint az átlagosnál sűrűbb palacsintatészta.



Hozzávalók:

3-4 darab banán
1 csipet só
2 tojás
5 evőkanál liszt
kicsi olajat öntsünk a masszába
tej vagy ásványvíz



Elkészítés:


A tojást összekeverjük a liszttel, hozzáadjuk a sót, majd annyi tejet vagy ásványvizet adunk a masszához, hogy kicsivel sűrűbb legyen, mint a hagyományos palacsinta tészta. Ha kész a massza, a banánokat hámozzuk meg majd nagyobb darabokra szeleteljük fel,ezt követően forgassuk bele a masszába a banán darabokat, majd forró olajban hirtelen süssük meg, folyamatosan forgatva a banánokat. Végezetül tálalásnál a sült banánokat hintsük meg porcukorral, majd díszítésképp öntsük le csokoládé öntettel.




Csibe

További hírek: a http://gasztronómia.mconet.biz/ portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sült banán - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.