2007. 03. 17. - 07:00

Sűlt rizs sonkával - Étterem- Gasztronómia

Sűlt rizs sonkával - Étterem- Gasztronómia
Étterem - Gasztronómiai - rovatunkban egy rendkívül ízletes köretet ajánlunk a szíves figyelmükbe, mely önmagában is vagy bármilyen hús mellé tálalható finomság.
Sonkás-szójacsirás sült rizs Hozzávalói:

20 dkg füstült főtt sonka
40 dkg előfőzött rizs
2 evőkanál olaj
1 fej lila vagy vörös hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál szójamártás
2 tojás

Bors


804_20070111212642_931.jpg




A Sonkás-szójacsirás sült rizs Elkészítése:


A sonkát főzzük meg, a hagymát vágjuk fel apró darabokra, szójacsírákat, pedig mossuk át jó alaposan. Az olajat egy tűzálló serpenyőben forrósítsuk fel, ezt követően tegyük bele a hagymát, a tört fokhagymát, pirítsuk körülbelül 2-3 percig, majd adjuk hozzá, az előfőzött rizst. Keverjük alaposan össze a hozzávalókat, majd fedő alatt pirítsuk még pár percig. A tojásokat törjük bele egy csészébe, adjuk hozzá a sót és a borsot, majd ezt követően verjük fel. A feldarabolt sonkát és a szójacsírákat tegyük a serpenyőbe a többi hozzávalóhoz, majd folyamatos kevergetés mellett adjuk hozzá a felvert tojásokat. Addig süssük, amíg a tojás meg nem szilárdul, melegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk.



Csibe

További hírek: a http://gasztronomia.mconet.biz/ portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Sűlt rizs sonkával - Étterem- Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.