2007. 12. 29. - 10:01
Szilveszteri menüajánlat: Gyöngybabos virsli - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Készülődjünk az újévre! Szilveszteri recept sorozat 4.
Gyöngybabos virsli
----------------------------------
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg fehér gyöngybab
20 dkg spenót
1 gerezd fokhagyma
20 dkg apró virsli
4 dkg vaj
1 csipet őrölt szerecsendió
Előkészítés: A babot előző nap beáztatjuk vízbe. Főzés előtt leöblítjük, majd bő sós vízben megfőzzük. Amíg fő a bab, megtisztítjuk, megmossuk, és leforrázzuk a parajt. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A virslit felkarikázzuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a fokhagymát. Amikor a bab már puha, és nincs rajta sok lé, belekeverjük a megfuttatott fokhagymát, a forrázott parajt és a Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. Néhány percig forraljuk, és amikor megfőtt a virsli, tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 355 kcal
Szólj hozzá a fórumon!: Gasztronómia - Budapesti Bor Börze
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
----------------------------------
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg fehér gyöngybab
20 dkg spenót
1 gerezd fokhagyma
20 dkg apró virsli
4 dkg vaj
1 csipet őrölt szerecsendió
Előkészítés: A babot előző nap beáztatjuk vízbe. Főzés előtt leöblítjük, majd bő sós vízben megfőzzük. Amíg fő a bab, megtisztítjuk, megmossuk, és leforrázzuk a parajt. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A virslit felkarikázzuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a fokhagymát. Amikor a bab már puha, és nincs rajta sok lé, belekeverjük a megfuttatott fokhagymát, a forrázott parajt és a Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. Néhány percig forraljuk, és amikor megfőtt a virsli, tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 355 kcal
Szólj hozzá a fórumon!: Gasztronómia - Budapesti Bor Börze
További étterem – gasztronómia ajánlatok: etterem.mconet.biz
Étterem – gasztronómia linkajánló: etteremlink.mconet.biz
Küldjön képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu