2005. 12. 09. - 18:54
Tészta sonkával és fokhagymával

Mai ajánlatunk könnyű és ízletes ételt rejt, amit azon olvasóinknak ajánljuk, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének finom fogást varázsolni az asztalra.
Hozzávalók:
50 dkg tészta
30 dkg sonka
3 gerezd fokhagyma
2dl. Tejföl
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál margarin
Ételízesítő
Só
Elkészítés:
A tésztát, forró, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük majd, csíkokra vágott sonkával és margarinnal összekeverjük. A fokhagymát szétzúzzuk és hozzáadjuk a tejfölhöz, és hozzáadunk egy teáskanál ételízesítőt. A petrezselyem zöldet felaprózzuk. A tésztát melegen a fokhagymás tejföllel, ételízesítővel fűszerezzük, majd belekeverjük a vágott petrezselymet. A tésztát melegen tálaljuk, paradicsomkarikákkal díszítjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!
50 dkg tészta
30 dkg sonka
3 gerezd fokhagyma
2dl. Tejföl
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál margarin
Ételízesítő
Só
Elkészítés:
A tésztát, forró, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük majd, csíkokra vágott sonkával és margarinnal összekeverjük. A fokhagymát szétzúzzuk és hozzáadjuk a tejfölhöz, és hozzáadunk egy teáskanál ételízesítőt. A petrezselyem zöldet felaprózzuk. A tésztát melegen a fokhagymás tejföllel, ételízesítővel fűszerezzük, majd belekeverjük a vágott petrezselymet. A tésztát melegen tálaljuk, paradicsomkarikákkal díszítjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!
