2007. 03. 13. - 07:00

Töltött narancs kosárkák - Étterem-Gasztronómia

Töltött narancs kosárkák - Étterem-Gasztronómia
Étterem- Gasztronómia - Gasztronómiai receptajánlónk mai ajánlata egy rendkívül ízletes előétel, mely gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
Karácsonyi töltött narancs kosárkák
Hozzávalók: (10 főre)

10 db narancs
3 db alma reszelve
1-2 sárgarépa reszelve
zellerszár apróra vágva
1/4 joghurt
1/4 tejföl




841_20061226175801_395.jpg



Karácsonyi töltött narancs kosárkák
Elkészítés:

1. A narancsok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, kis késsel vágjuk cikkesre a széleket, felaprítjuk a narancshúsát, a többi hozzávalóval összekeverjük, és visszatöltjük a narancshéjakba. Jó étvágyat kívánunk az ízletes karácsonyi előételhez.


Csibe


További hírek: a / portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Töltött narancs kosárkák - Étterem-Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.