2007. 03. 13. - 07:00
Töltött narancs kosárkák - Étterem-Gasztronómia

Étterem- Gasztronómia - Gasztronómiai receptajánlónk mai ajánlata egy rendkívül ízletes előétel, mely gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
Karácsonyi töltött narancs kosárkák
Hozzávalók: (10 főre)
10 db narancs
3 db alma reszelve
1-2 sárgarépa reszelve
zellerszár apróra vágva
1/4 joghurt
1/4 tejföl
só

Karácsonyi töltött narancs kosárkák
Elkészítés:
1. A narancsok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, kis késsel vágjuk cikkesre a széleket, felaprítjuk a narancshúsát, a többi hozzávalóval összekeverjük, és visszatöltjük a narancshéjakba. Jó étvágyat kívánunk az ízletes karácsonyi előételhez.
Csibe
További hírek: a / portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Töltött narancs kosárkák - Étterem-Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
Hozzávalók: (10 főre)
10 db narancs
3 db alma reszelve
1-2 sárgarépa reszelve
zellerszár apróra vágva
1/4 joghurt
1/4 tejföl
só

Karácsonyi töltött narancs kosárkák
Elkészítés:
1. A narancsok tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, kis késsel vágjuk cikkesre a széleket, felaprítjuk a narancshúsát, a többi hozzávalóval összekeverjük, és visszatöltjük a narancshéjakba. Jó étvágyat kívánunk az ízletes karácsonyi előételhez.
Csibe
További hírek: a / portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Töltött narancs kosárkák - Étterem-Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz