2007. 04. 01. - 12:00

Töltött zöldségek - Étterem - Gasztronómia

Töltött zöldségek - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Azon olvasóinknak szántuk ezt a receptet, akik könnyü és gyors ételt szertnének készíteni, zöldségek felhasználásával.
Hozzávalók:
1 hagyma
3 gerezd fokhagyma
5 dkg rizs
5 paradicsom
2.5 dl. Húsleves
4 sárga paprika
2 tojás
1 evőkanál petrezselyem
70 dkg. Darált hús
bors, pirospaprika
50 dkg konzerv paradicsom
1 evőkanál paradicsompüré
1/8 félszáraz fehérbor

Elkészítés:
A fokhagymát és a hagymát üvegesre pároljuk, majd adjuk hozzá a rizst és picit pirítsuk meg. Ezt követően öntsük hozzá a húslevest, és fedő alatt főzzük majdnem puhára. A főtt rizst, a petrezselymet és a fűszereket adjuk hozzá a darált húshoz, majd ízesítsük sóval, borssal, paprikával. A paprikának a tetejét levágjuk és kimagvaljuk, a paradicsommal ugyan ezt hajtsuk végre de ennek a belsejét kanállal vájjuk ki. Ezután következik a zöldségek fűszerezése ízlés szerint. A paradicsomból kivájt belsőt tegyük tűzálló tálba és adjuk, hozzá a paradicsompüréz, a fokhagymát, a bort majd ezt is fűszerezzük. A paprikákat tegyük bele egy tálba mégpedig úgy, hogy a paradicsomokba is maradjon hely és lefedve pároljuk meg a sütőben, kicsivel később tegyük hozzá a paradicsomokat és pároljuk tovább addig míg kész nem lesz. Ezután a töltelékkel töltsük meg a zöldségeket és máris tálalható a finom étel.




csibe



További bulvár hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Töltött zöldségek - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.