2007. 02. 08. - 17:00

Tuniszi pörkölt - Étterem-Gasztronómia

Tuniszi pörkölt - Étterem-Gasztronómia
Étterem-Gasztronómia - Receptajánlónk mai ajánlata egy különleges pörköltrecept, ami kicsit eltér a hagyományos magyar pörköltektől. Jó étvágyat kínánunk hozzá!
Hozzávalók:

1 kg marhahús,
2 dl olavaolaj,
1 fej vöröshagyma
2 db zöldaprika,
2 tk. csípõs pirospaprika,
1 késhegynyi õrölt fahéj,
1 paradicsom,
1 ek. finomra vágott petrezselyem,
só, bors
20 dkg 8 órát áztatott csicseriborsó.


Elkészítés:


Vágjuk apróra a hagymát és a paprikát. Tegyük lábosba az olajat a hagymával és a zöldpaprikával. Pirítsuk a hagymát és a paprikát üvegesre. Ezután adjuk hozzá az összes maradék hozzávalót. Öntsünk hozzá annyi vizet, hogy ellepje a húst. Lassú tűzön, lefedve fõzzük addig, amíg a hús megpuhul. Ha kész, szedjük ki a húsdarabokat, és a csicseriborsós pörköltlevet passzírozzuk át. Rakjuk bele a húst, és melegítsük meg.



746_2006090595250_149.jpg




Csibe

További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!

Szóljon hozzá Étterem-Gasztronómia fórumunkhoz: Tuniszi pörkölt - Étterem-Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.