2007. 03. 26. - 08:00
Túrós pogácsa - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - A pogácsa, mint pékáru mindig is közkedvelt volt a magyar lakta tájakon, össze fajtáját ajánljuk a figyelműkbe, a rövid italok mellé kimondottan jól jöhet.
Hozzávalók:
0.5 kg túró
0.5 kg margarin
0.5 kg liszt
só
tojás
szezámmag
Elkészítés:
A hozzávalókat összekavarjuk, gyúrjuk, nyújtjuk, kiszaggatjuk, tojással megkenjük a tetejét és a végén szezámmagot szórunk rá. Szép aranybarnára sütjük, akkor kész. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Túrós pogácsa - Étterem - Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
0.5 kg túró
0.5 kg margarin
0.5 kg liszt
só
tojás
szezámmag
Elkészítés:
A hozzávalókat összekavarjuk, gyúrjuk, nyújtjuk, kiszaggatjuk, tojással megkenjük a tetejét és a végén szezámmagot szórunk rá. Szép aranybarnára sütjük, akkor kész. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Túrós pogácsa - Étterem - Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz