2007. 03. 26. - 08:00

Túrós pogácsa - Étterem - Gasztronómia

Túrós pogácsa - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - A pogácsa, mint pékáru mindig is közkedvelt volt a magyar lakta tájakon, össze fajtáját ajánljuk a figyelműkbe, a rövid italok mellé kimondottan jól jöhet.
Hozzávalók:
0.5 kg túró
0.5 kg margarin
0.5 kg liszt

tojás
szezámmag

Elkészítés:
A hozzávalókat összekavarjuk, gyúrjuk, nyújtjuk, kiszaggatjuk, tojással megkenjük a tetejét és a végén szezámmagot szórunk rá. Szép aranybarnára sütjük, akkor kész. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Csibe

További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Túrós pogácsa - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.