2006. 01. 03. - 01:29
Túrós-zöldséges makaróni

Mai receptünk könnyen és gyorsan elkészíthető finomságot rejt. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Hozzávalók:
Zöldborsó és karfiol vegyesen
30dkg makaróni
1 kis üveg olívabogyó
40 dkg sárgarépa
20 dkg tehéntúró
1 piros paprika
Olívaolaj
3 gerezd foghagyma
Őrölt fehér bors
Só
Elkészítés:
A paprikát megtisztítjuk a magvától és felaprózzuk. A zöldségeket forrásban lévő vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A vizet, amiben főtt újra felforraljuk, a tésztát megfőzzük benne, majd leszűrjük. Egy nagy serpenyőben, kevés olajhoz hozzáadjuk a megtört foghagymát, és kevergetés mellett átmelegítjük benne a tésztát. Ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket, a felszeletelt paprikát, olívabogyókat, és fűszerezzük ízlés szerint. Tányérokban tálaljuk, túróval megszórjuk a tetejét, és azonnal tálaljuk.
csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!
<
Zöldborsó és karfiol vegyesen
30dkg makaróni
1 kis üveg olívabogyó
40 dkg sárgarépa
20 dkg tehéntúró
1 piros paprika
Olívaolaj
3 gerezd foghagyma
Őrölt fehér bors
Só
Elkészítés:
A paprikát megtisztítjuk a magvától és felaprózzuk. A zöldségeket forrásban lévő vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A vizet, amiben főtt újra felforraljuk, a tésztát megfőzzük benne, majd leszűrjük. Egy nagy serpenyőben, kevés olajhoz hozzáadjuk a megtört foghagymát, és kevergetés mellett átmelegítjük benne a tésztát. Ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket, a felszeletelt paprikát, olívabogyókat, és fűszerezzük ízlés szerint. Tányérokban tálaljuk, túróval megszórjuk a tetejét, és azonnal tálaljuk.
csibe
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!
