2006. 01. 03. - 01:29

Túrós-zöldséges makaróni

Túrós-zöldséges makaróni
Mai receptünk könnyen és gyorsan elkészíthető finomságot rejt. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Hozzávalók:
Zöldborsó és karfiol vegyesen
30dkg makaróni
1 kis üveg olívabogyó
40 dkg sárgarépa
20 dkg tehéntúró
1 piros paprika
Olívaolaj
3 gerezd foghagyma
Őrölt fehér bors


Elkészítés:
A paprikát megtisztítjuk a magvától és felaprózzuk. A zöldségeket forrásban lévő vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A vizet, amiben főtt újra felforraljuk, a tésztát megfőzzük benne, majd leszűrjük. Egy nagy serpenyőben, kevés olajhoz hozzáadjuk a megtört foghagymát, és kevergetés mellett átmelegítjük benne a tésztát. Ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket, a felszeletelt paprikát, olívabogyókat, és fűszerezzük ízlés szerint. Tányérokban tálaljuk, túróval megszórjuk a tetejét, és azonnal tálaljuk.


csibe








Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!


<

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.