2005. 06. 29. - 13:41

Üzleti ebéd a FRESCO-ban

Üzleti ebéd a FRESCO-ban
Mitől jó egy üzleti ebéd? Gyorsan ki lehet választani, és nem kell rá sokat várni.
Legyen választékos, de ne legyen túl nagy mennyiség (ne telítsük el magunkat, mert nem fog menni a munka délután). Nagyon elegáns, ha nem zavarjuk a partnerünket az étlap olvasgatásával, rábízzuk magunkat a professzionális felszolgálókra, akik pontos, hatékonyan és szinte észrevétlenül mozognak az asztal körül, miközben nekünk az üzlet mellett csak élveznünk kell a csodálatos ízeket.
Menüsor:
"A"
- Kesernyés saláták epres-korianderes vinegrettel és avokádóval
- Tonhal szójacsírás zöldség juliennel, osztrigaszósz mártással
- Karamellkrém torta (brülé)
- Ásványvíz
- Ház bora fehérborból (Nagygombosi)
- Egy erős ristretto vagy egy duplahabos kávé FRESCO módra

"B"
- Konyakban pácolt bélszín carpaccio lencsés madársalátán
- Fajitas csípős marhacsíkokból háromféle salsával
- Palacsinta gyümölcsös rikottával töltve
- Ásványvíz
- Ház bora vörösbor (Nagygombosi)
- Espresso, Dilmach tea

Állítsa össze kedvenc üzleti menüjét, amelyet telefonon is megrendelhet az asztalfoglalással egyidőben. Üzletfeleitől függően segítünk magyaros, avagy nemzetközi privát menüsor összeállításában. Akár mindezt ötvözhetjük a távolkeleti sushival is.

Vivy

Szólj hozzá

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.