2007. 03. 22. - 08:22

Varázsolj egy kis forróságot otthonodba, készíts Sangrát magadnak! – Étterem – Gasztronómia

Varázsolj egy kis forróságot otthonodba, készíts Sangrát magadnak! – Étterem – Gasztronómia
Étterem – Gasztronómia - Ki ne ismerné Spanyolország páratlan nemzeti italát a Sangriát? Ha szeretnénk egy kis tengerparti hangulatot varázsolni otthonunkba, készítsünk magunknak Sangriát.

Hozzávalók:



Negyed kiló narancs

Negyed kiló eper

2 egész citrom

1 liter édes/féléde vörösbor

fél dl narancslikőr

2 evőkanál Brandy

2 evőkanál méz

Vaníliarúd



93_2007032282518_901.jpg




Elkészítés:


A gyümölcsöket vágjuk fel apró darabokra. Vegyünk egy boroskancsót rakjuk az aljára a már felszeletelt gyümölcsöket, pár darabot hagyhatunk díszítőnek. Az italokat öntsük össze, először kezdjük a Brandyvel, majd a narancs likőrrel, végezetül a vörösborral. Ha már a gyümölcsök és az italok egyben vannak, helyezzünk bele egy kisebb vaníliatudat, adjuk hozzá a mézet, majd tegyük hűtőszekrénybe és hagyjuk jól lehűlni. Fogyasztáshoz jégkockával és ízléses díszítéssel kínáljuk. Nagyobb baráti összejövetelek kedvenc italává válhat e italkülönlegesség, mely csalóka is lehet mivel a gyümölcsök etetik magukat, az ital pedig itatja magát.


Csibe


További hírek: a / portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Varázsolj egy kis forróságot otthonodba, készíts Sangrát magadnak! – Étterem – Gasztronómia


A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz



Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.