2007. 03. 25. - 11:00

Zöldséges Pulykaroládok - Étterem-Gasztronómia

Zöldséges Pulykaroládok - Étterem-Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia -Mai ajánlatunk, rendkívül gyorsan elkészíthető húsétel, köretet mellé ízlés szerint választhatnak.
Hozzávalók:


250 dkg pulykamell
50 dkg hagyma
20 g olaj

bors
mustár
10 dkg póréhagyma
húslé
szerecsendió
petrezselyemzöld
10 dkg sárgarépa


Elkészítés:
A megtisztított sárgarépát és a póréhagymát forró vízben blansírozzuk, leöblítjük és lecsöpögtetjük. A húst bekenjük mustárral, ráhelyezzük a hagymakarikákat, póréhagymalevelet, a sárgarépát majd roláddá csavarjuk össze és konyhai zsineggel átkötjük. A felforrósított olajba beletesszük a roládot és minden oldalát barnára sütjük, aláöntünk egy kevés húslevest, majd fedő alatt puhára pároljuk. Ha a hús megpuhult, a zsineget eltávolítjuk és a húst felszeleteljük. A mártást sűrűre forraljuk és héjában sült burgonyával tálaljuk.

További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Zöldséges Pulykaroládok - Étterem-Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.