2017. 07. 19. - 16:25

Kiderült, hogy kik játszanak az Aladdin filmben

Kiderült, hogy kik játszanak az Aladdin filmben

Az elmúlt időben egyre több klasszikus rajzfilmnek készítik el a filmváltozatát és ez alól az Aladdin sem kivétel. A napokban pedig nyilvánosságra hozták a főszereplőket.

Mostanság hatalmas sikert aratnak a feldolgozott rajzfilmek, mint például a Hamupipőke vagy a Szépség és a szörnyeteg. Nemrég pedig bejelentették, hogy a Disney mesék sorából az Aladdin sem maradhat ki, így hamarosan élőszereplős alkotást láthatnak a rajongók. Információk szerint a film rendezője Guy Ritchie lesz, Dzsinn szerepében pedig Will Smith látható majd.

 

Naomi Scott

Az Aladdin film két főszerpelője


Sokáig viszont kétes volt, hogy ki fogja játszani a két főszereplőt. A minap viszont nyilvánosságra hozták. Aladdin szerepében nem más, mint Mena Massoud lesz, Jázmint pedig Naomi Scott alakítja majd. Az érdekesség, hogy mindkét színész kevésbé ismert, azonban lehet, hogy ez a szerep meghozza számokra az áttörést. Azt, hogy a film mikor kerül a mozikba egyelőre nem lehet tudni.
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.