2022. 01. 20. - 09:50

Csatlakozik az iPhone-hoz és coachingot kínál az új intelligens fogkefe

Csatlakozik az iPhone-hoz és coachingot kínál az új intelligens fogkefe

Az Oral-B is bemutatta új, intelligens fogkeféjét a CES 2022 technológiai tárlaton: IO-sorozata valós időben csatlakozik az iPhone készülékhez és fogászati ​​​​egészségügyi coaching-al szolgál.

Nem hiányozhatott a fogászati újdonságok közül az Oral-B vállalat találmánya sem: a január elején Las Vegasban megrendezett CES 2022 (Consumer Electronics Show) technológiai kiállításon a cég bejelentette legújabb intelligens fogkeféjét, iO10-et - iOSense rendszerrel ellátva, amely a 2020-ban kiadott eredeti iO fogkefére épül.
 
Az iO10 kulcsfontosságú újdonsága a valós idejű szájhigiénés coaching, mely közvetlenül a fogkefe töltőaljzatába van építve - lehetővé teszi a fogmosási idő, a nyomás és a fogak lefedettségének nyomon követését anélkül, hogy egyáltalán be kellene vinni az iPhone-t a fürdőszobába.
 
A felhasználó fogmosási adatai ezután szinkronizálódnak az Oral-B alkalmazással, így az ember jobb betekintést nyerhet fogmosási szokásaiba.
 
Az iO10 intelligens fogkefe nagy újdonsága a valós idejű szájhigiénés coaching
Az iO10 intelligens fogkefe nagy újdonsága a valós idejű szájhigiénés coaching
 
Az újratölthető elektromos fogkefe 7 különböző tisztítási móddal rendelkezik, hogy minél személyre szabottabb tisztítást biztosítson.
 
A módok között a napi tisztítást ajánlja fel, valamint az érzékeny, a szuperérzékeny, az intenzív, a fehérítő módot, a fogínyápolást és a nyelvtisztítást.
 
Az Oral-B állítja: a beépített nyomásérzékelő segít megőrizni az íny egészségét és védelmét, azzal, hogy ha túl erősen mossuk a fogunkat, piros fény jelenik meg, míg ha megfelelő a fogmosás, akkor a zöld lámpa gyullad ki.
 
A cég egyelőre nem árulta el, mikor jelenik meg pontosan az iO10, ahogyan az ára sem ismert.
 
Az érdeklődők azonban feliratkozhatnak egy várólistára, hogy értesítést kapjanak, amint a fogkefe elérhetővé válik.
 
Ehhez érdemes tudni, hogy az előző generációs iO fogkefe kiskereskedelmi ára nagyjából 299,99 dollár (vagyis kb. 94 ezer forint) az Egyesült Államokban.
 
Megfizethetőbb verziókkal is szolgálnak
 
Az Oral-B a legnagyobb újdonsága mellett megfizethetőbb iO4 és iO5 elektromos fogkeféket is bemutatott, amelyek ára 100 dollár (kb. 30 ezer forint) alatt várható.
 
A fogkefék a már ismert iO technológiával rendelkeznek, de kevesebb tisztítási módot kínálnak és nincs bennük töltőalapba épített coaching. Minden fogkefe szivárványos fényt jelenít meg 2 perces fogmosás után, az iO5 pedig valós idejű fogmosás-nyomon követést és tanácsadást biztosít a felhasználóknak az Oral-B alkalmazáson keresztül.
 
L.A.
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.