2022. 07. 21. - 10:35

Csúcstechnológia - Egyszer használatos polírozók tehetik szebbé a fogakat

Csúcstechnológia - Egyszer használatos polírozók tehetik szebbé a fogakat

Egyszer használatos polírozókkal tehetik még szebbé pácienseik fogait a fogorvosok – a csúcstechnológiás Jiffy One természetes fényt biztosít.

Piacra dobta népszerű Jiffy Polishers termékcsaládja legújabb tagját az Ultradent Products – a vállalat a csúcstechnológiás fogászati ​​anyagok és berendezések egyik vezető fejlesztője.
 
A Jiffy One egyszer használatos polírozó-készlet, olyan fogorvosok számára, akik eldobható, könnyen használható polírozó rendszert szeretnének használni.
 
A módszer gyönyörű, természetes fényt biztosít a fogászati ​​kompoziton, s ehhez a páciensnek csak minimális időt kell a fogorvosi székben töltenie.
 
Csúcstechnológia - A Jiffy One egyszer használatos polírozó-készlet
Csúcstechnológia - A Jiffy One egyszer használatos polírozó-készlet
 
Az Ultradent új Jiffy One egyszerhasználatos polírozói minden apró részletet végigpásztáznak, anélkül, hogy a végeredmény minőségét veszélyeztetnék.
 
Ezzel a módszerrel a fogorvosok csökkentik a keresztszennyeződés esélyét, ugyanakkor kiküszöbölik a többször használatos polírozók véletlen kidobásának kockázatát.
 
Az egyszerhasználatos polírozó rendszer egy vagy két lépésben használható egy páciensnél: a fogorvosok a közepes szemcsésségű polírozóval kezdenek a gyönyörű végeredményért, majd a finom szemcséjű polírozóval is kiegészítik a munkát, az extra csillogás érdekében.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.