2020. 04. 28. - 10:35

Digitális fogolvasó segíthet ellenőriztetni fogainkat

Digitális fogolvasó segíthet ellenőriztetni fogainkat

Scanbox néven dobott piacra egy fogászati szkennert egy cég, mely mesterséges intelligencia használatával működik és képeket küld fogainkról a fogorvosunknak.

A közeljövőben fogolvasó küldhet felvételeket fogaink állapotáról az orvosunknak. A Dental Monitoring cég olyan, mesterséges intelligencia-alapú eszközt fejlesztett ki, mely megújítja a páciensek és a fogorvosok kapcsolatát: a hordozható fogszkenner az okostelefonon keresztül küldi el a készített képeket a doktor rendelőjének.
 
A Scanbox képes azonosítani a fogászati állapotokat és átfogó jelentést nyújt.  
 
A mesterséges intelligencia-motorral rendelkező letapogató eszköz fogászati ​​és fogszabályozási állapotok széles skáláját elemzi, mindössze néhány perc alatt.
 
A fogszkennelő elemez és okostelefonnal összekötve küldi el a jelentést
A fogszkennelő elemez és okostelefonnal összekötve küldi el a jelentést
 
Az elkészült jelentés objektív értékelést nyújt, s elősegíti az azonnali bizalom kiépítését a beteg és az alkalmazás között. Nemcsak informatív és könnyen érthető, de lehetővé teszi az orvosok számára azt is, hogy hatékonyan adják át a páciensnek a kezeléseik értékét.
 
A mesterséges intelligencia-eszköz használatához csupán csatlakoztatni kell az okostelefonhoz a Scanboxot, letölteni a SmileMate alkalmazást és hagyni, hogy az eszköz mindössze 1 perc alatt tegye a dolgát.
 
A mesterséges intelligencia elemzi a szkennelést és elkészíti az átfogó jelentést, amelyet percek alatt elérhetővé tesz.
 
László Adrienn
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.