2021. 01. 14. - 09:50

Egyedi fogászati applikáció kapott komoly elismerést

Egyedi fogászati applikáció kapott komoly elismerést

Díjat vehetett át a CES 2021 technológiai tárlaton különleges fogászati alkalmazásáért a Toothpic cég, mely a Philips-el együttműködve fejlesztette ki az egyedülálló applikációt.

Különleges, egyedi fogászati alkalmazásáért kapott elismerést a CES (Consumer Electronics Show) 2021 elnevezésű, Las Vegas-i technológiai kiállításon a Toothpic cég.
 
A vállalat a Philips-el együttműködve fejlesztette ki az applikációt, mely Egészség és Wellness Kategóriában nyert díjat.
 
Az egyedülálló fogászati alkalmazás különleges dizájn és tervezés eredménye: az innovatív, fotóalapú app azonnali hozzáférést nyújt a képzett fogorvosi tanácsokhoz felhasználóinak, kevesebb mint 24 órán belül azt követően, hogy az illető fényképet készített fogászati problémájáról okostelefonjával.
 
Egyedi fogászati applikáció kapott elismerést
Egyedi fogászati applikáció kapott elismerést
 
A hozzáértő fogorvos a nagy felbontású képek segítségével meg tudja vizsgálni a problémát, s közvetlenül válaszol a felvételek tulajdonosának, személyre szabott diagnosztikai jelentést adva. Információt nyújt a kezelési lehetőségekről és a várható költségekről.
 
„Örömmel tölt el bennünket, hogy ekkora elismerést kaptunk az idei CES kiállításon. Manapság - jobban, mint korábban bármikor -, lényeges odafigyelnünk nemcsak fizikai és mentális egészségünkre, de fogaink egészségére is. A technológia ebben kulcsfontosságú szerepet játszhat, okos fogászati megoldásunk pedig jelentősen előnyösebb élményt nyújt a páciens számára, hogy figyelmet fordítson nemcsak a kezelésre, hanem a megelőzésre is” – mondta el Mark Moore, a Toothpic vezérigazgatója és társalapítója.
 
A CES technológiai tárlat, melyet minden évben megrendeznek január elején, a világ legnagyobb befolyással bíró ilyen eseménye, mely áttörő jelentőségű technológiákat mutat be.
 
A CES Innovációs Díj elnyeréséért minden alkalommal egyéves verseny zajlik - a fogyasztói technológiák kiemelkedő tervezését és a mérnöki munkát díjazza.
 
László Adrienn
 
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.