2019. 10. 14. - 11:43

Fogászati újítások: a mini implantátum előnyei

Fogászati újítások: a mini implantátum előnyei

A technológia megállíthatatlanul halad előre, s ezt a páciensek a fogászati eljárások terén is megérzik. A mini implantátumok például rendkívül kevés kellemetlenséggel járnak és megfizethető alternatívát kínálnak.

A technológiai újítások természetesen a fogászati területen is meghozzák eredményüket. Az egyik legújabb újításnak számítanak a mini implantátumok – arra tervezték őket, hogy a legkevésbé invazív beavatkozással elkészíthetők legyenek, s megfizethető alternatívát nyújtsanak a pácienseknek.
 
De mi jellemzi őket? Ezeknek az implantátumoknak kisebb az átmérőjük a hagyományosakhoz képest, s könnyen stabilizálhatják az alsó fogsort.
 
Kiváló lehetőséget nyújt azoknak a betegeknek, akik a csökkent állkapocs-csontjaik miatt nem tudnak teljes implantációs műtéten részt venni, illetve az implantátumot megtartani, vagy megfizethető kezelésre szorulnak.
 
A fogászati technológiák megújulásával az implantátum-készítés is könnyebbé válik
A fogászati technológiák megújulásával az implantátum-készítés is könnyebbé válik
 
Az implantátum-készítés folyamata
 
Az implantátumot helyi érzéstelenítés alkalmazásával helyezik be, s általában egy vagy két óra szükséges a rögzítéséhez - gömb alakú fejjel illesztik a fejére. A folyamat elősegíti az implantátum rögzülését és a megpihenést az ínyszöveteken.
 
A mini implantátumok előnye
 
A legjobb dolog a mini implantátumok esetében a kezelési eljárás, mely kevésbé invazív, mint a többi. A mini implantátumok teljes gyógyulási ideje is kevesebb egy teljes implantátum műtéthez képest. Ezen implantátumok megfelelő illesztése nem igényel krém vagy paszta használatot, amelyekre szükség van az implantátum megtartásához.
 
A technológia fejlődésének köszönhetően ma már a fogakkal kapcsolatos bármilyen sérülés vagy probléma - például fogvesztés vagy károsodás – megoldható a fejlett fogászati ​​technológiák alkalmazásával.
 
Különösen akkor, ha megfizethető és a száj egészségére nézve is hatékony, egyszerű mini-implantátumokat is be lehet ültetni.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.