2019. 10. 31. - 10:55

Fogkefét szereltek fel mesterséges intelligenciával

Fogkefét szereltek fel mesterséges intelligenciával

Immár okos fogkefével is moshatja a fogát az, aki erre vágyik: az egyik ismert gyártó mesterséges intelligenciával egészítette ki fogtisztító eszközét.

Új tagja lett az Oral-B fogkefecsaládnak: a jól ismert Procter&Gamble vállalat olyan eszközt jelentetett meg, amely állítása szerint mesterséges intelligenciával is fel van szerelve.
 
A Genius X névre keresztelt fogkefe képes érzékelni, mely fogainkat mostuk meg kevésbé a többihez képest és jelzi az elmaradást.
 
 
A begyűjtött információkat az okosfogkefe képes továbbítani a vele összekötött okostelefonra vagy számítógépre (tablet) és megjeleníti a képernyőn.
 
Így aki az Oral-B új fogkeféjét használja, pontosan láthatja, melyik fogak szorulnak még tisztításra és melyeknél végzett alapos munkát.
 
A fogkefét lehet extra kényelmi eszköznek tekinteni, ám ha valaki szeretne képet kapni arról, rosszul csinál-e valamit a fogápolása terén, már beszerezhet egy ebben segítségére levő fogkefét.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.