2021. 01. 26. - 10:35

Következő generációs fogászati szoftverrendszert fejlesztettek ki fogorvosoknak

Következő generációs fogászati szoftverrendszert fejlesztettek ki fogorvosoknak

Egy tajvani startup cég mutatta be a Las Vegasban virtuálisan megrendezett CES 2021 technológiai kiállításon azt a fogászati szoftverrendszert, mely a jövőben lényegesen megkönnyíheti a fogorvosok dolgát.

Vadonatúj fogászati szoftverrendszert fejlesztett ki egy tajvani startup cég. A Dentall Global a Las Vegasi CES 2021 technológiai tárlaton mutatta be dentall HiS nevű szoftvert, melyet idén virtuális formában rendeztek meg.
 
A dentall HiS lényegében egy E-commerce platform, fogászati ellátáshoz, online és offline előadáshoz, illetve vezetői tanácsadáshoz.
 
Vadonatúj szoftverrendszert fejleszettek ki a fogorvosoknak
Vadonatúj szoftverrendszert fejleszettek ki a fogorvosoknak
 
A cég több funkcióval szeretné megvalósítani a szoftvert, beleértve az ERP, a CRM alkalmazást, a számlázást és a mesterséges intelligencia képforrás-technológiát valamennyi fogorvosi gyakorlatban.
 
A teljesen új klinikai menedzsment rendszerként megjelenő dentall HiS – mint említik – igazi ajándék a fogászat területén tevékenykedőknek. Segíti a klinikai vállalkozások felemelkedését, azáltal, hogy könnyű módszerrel ismerhetik meg jobban betegeiket és hatékonyabban kommunikálhatnak velük.
 
A dentall HiS várhatóan valódi változást eredményez majd a globális fogászatban. Emiatt is választották a Tajvani Technológiai Arénában azon 100 tajvani startup közé, amelyek megjelenhettek a Las Vegasi CES 2021 elektronikai show-n.
 
László Adrienn
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.