2021. 04. 08. - 10:35

Már gyermekeknek is készült bambusz fogkefe

Már gyermekeknek is készült bambusz fogkefe

Alternatív megoldást kínálnak a 6 éves kort betöltött gyermekek számára a szokványos fogkefék helyett – a bambuszból készült fogkefe már a kicsik számára is elérhető.

Tökéletes a 6 év feletti gyermekeknek – új fogkefével moshatják fogaikat immár a kicsik is, amennyiben a szülők szeretnének környezettudatosak lenni. 
 
Az Aquafresh által kínált új bambusz fogkefe interdentális sörtével rendelkezik, amelyet lekerekítettek és úgy alakítottak ki, hogy lágyabb érzést keltsen az ínyhez érve.
 
A Bamboo for Kids ideális azon családoknak, akik szívesen tennének a fenntartható fejlődésért és segítenék a környezet megőrzését – még akkor is, ha csupán egy fogmosásról van szó.
 
A bambusz fogkefe már gyermekek számára is elérhető
A bambusz fogkefe már gyermekek számára is elérhető
 
A sörték megújuló anyagokból készültek, ötvözve a fenntarthatóságot a gyermekek száját érintő egészségügyi szakértelemmel.
 
Annak érdekében, hogy a lurkókat tovább motiválják a fogmosásra, a bambusz fogkefe is több élénk színben kapható, csomagolása pedig 100 százalékban műanyagmentes, biológiailag lebomló.
 
A bambusz fogkefét 2021 április végétől teszi elérhetővé a gyártó.
 
Fotó: Twitter
 
László Adrienn
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.