2020. 07. 21. - 10:55

Mit tud? - J-alakú fejjel készítettek fogkefét

Mit tud? - J-alakú fejjel készítettek fogkefét

Fogorvos tervezte azt a fogtisztítót, amely a hagyományos kefékkel ellentétben egészen más fejformát kapott. De hogyan használható?

A hagyományostól egészen eltérő, J-formájú fejjel tervezett fogkefét egy fogszakorvos. A különös, Encompass nevű eszköz határozott előnye, hogy egyedi kialakításának köszönhetően mindössze 20 másodperc alatt teljes körű tisztítást végez.
 
A felhasználók által gyakran elkövetett hibák kiküszöbölésére az elektromos kefe úgy készül, hogy egyszerre tisztít valamennyi fogat. Félidőben az egyik oldalt, utána a másikat.
 
Tehát, ahelyett, hogy mindössze néhány fogat tisztítanánk meg ennyi idő alatt, a J-formájú, dizájnos fogkefe meglehetősen alapos és gyors munkát végez. Könnyű dolga van, hiszen eléri a fogak minden oldalát, nem maradhat ki semmi.
 
Különleges formával és technikával dolgozik az Encompass fogkefe
Különleges formával és technikával dolgozik az Encompass fogkefe
 
Rugalmas ujjakkal és hosszanti hajlítási pontokkal rendelkezik, alkalmazkodva a felhasználó szájához. Ez azt jelenti, hogy egyéni illeszkedést biztosít, a sörte minden fogat elér.
 
Az egyedi fogkefe sörtéi másodpercenként pontosan 100-szor forognak, s úgy vannak pozícionálva, hogy megfelelő nyomást és intenzitást biztosítanak a hatékony tisztításhoz. Csendes, pneumatikus pumpa segítségével vibrálnak a fogakon, s csupán 10 másodpercet vesz igénybe minden oldal letisztítása.
 
Mivel ez a fogkefe kevesebb fizikai „sikálást” végez, azoknak is külön előny, akik sosem voltak elég ügyesek fogaik tökéletes megtisztításában, vagy valamilyen egészségügyi problémával küzdenek – ilyen például a Parkinson-kór és a remegés.
 
Minimalizálja annak esélyét is, hogy a gyerekek rosszul mossanak fogat.
 
Tanulmányok szerint csupán az emberek 10 százaléka most fogat jól, s átlagosan 45-70 másodpercet tölt a fogmosással. Ezen biztosan segíthet egy ilyen különleges eszköz.
 
László Adrienn
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.