2024. 05. 07. - 08:30

Motyogunk és nem mosolygunk? – A fogpótlás nemcsak ezen segíthet!

Motyogunk és nem mosolygunk? – A fogpótlás nemcsak ezen segíthet!

Ha egy vagy több fogunk hiányzik, nagy eséllyel küzdünk önértékelési zavarokkal is. Plusz, a szánk egészsége is veszélybe kerülhet. A fogászati implantátum mindent megold egyszerre. Lássuk, miért!

Egy vagy több hiányzó fog esetén nagy a valószínűsége annak, hogy az ember önbizalomhiányossá válik, nem mer igazán mosolyogni sem. Emellett azonban a száj egészségét is komoly veszély fenyegeti.
 
Szerencsére ma már a modern fogászati implantátumoknak köszönhetően van megoldás a foghiányra és a vele járó gondokra. Az ilyen fogpótlások előnyeit egyre többen fedezik fel.
 
Az orvosi minőségű titánból készült fogászati implantátumok csavarokra vagy hengerekre hasonlítanak és helyettesítik a hiányzó foggyökereket.
 
Úgy tervezték őket, hogy illeszkedjenek a természetes fogakhoz és szilárd alapként használhatók eltávolítható pótfogak vagy állandó, rögzített fogak számára.
 
A fogászati implantátum három alapvető részből áll – ezek a rögzítőelemet, a műcsonkot és a fogpótlást foglalja magába.
 
-----> Fogászati szakrendelés és CT röntgen szolgáltatás
 
Motyogunk és nem mosolygunk? – A fogpótlás nem csak ezen segíthet!
Motyogunk és nem mosolygunk? – A fogpótlás nem csak ezen segíthet!
 
Hogyan segít rajtunk a profi fogpótlás?
 
Megakadályozza a megmaradt fogak elmozdulását
 
Ha elveszítünk egy fogat, űr keletkezik, ami csontvesztést eredményezhet. A normál stressz és a szájüregi nyomás hatására a rés mellett maradó fogak elkezdenek elmozdulni. Ennek eredményeként egyenes, egészséges fogaink ferdülésnek indulnak és instabillá válnak.
 
A probléma további csontvesztéshez, valamint több fog elvesztéséhez vezethet. A hiányosságok fogászati implantátumokkal történő kitöltésével azonban ezek a gondok megelőzhetők.
 
A fogpótlás megoldja a jobb rágást
 
Az egyik elsődleges ok, amiért a fogimplantátumok fontosak: lehetővé teszik az étel megfelelő rágását. Az étel megfelelő rágása segíti az étel jobb emésztését. Minél jobban emésztődik az étel, annál inkább felszívódik a szervezetben.
 
Ha fogbeültetésünk van, ugyanúgy rághatjuk az ételt, mint a normál fogainkkal. Miután a beültetésen átestünk, bármit ehetünk, amit élvezünk - mivel az implantátumok a lehető legközelebb állnak a természetes fogakhoz.
 
A fogászati implantátum javítja az önbizalmat
 
A fogászati ​​implantátumok nemcsak az egészségügyi előnyök miatt lényegesek. Valóban nagyobb önbizalmat adhatnak.
 
Ha hiányoznak a fogaink, könnyen érezhetjük magunkat kellemetlenül megjelenésünk miatt és nem is szívesen mosolygunk. Ám ha egyszer már átestünk egy fogimplantációs kezelésen, ez többé nem jelenthet gondot.
 
Ezenkívül a fogászati implantátumok segíthetnek a beszéd javításában. Ellentétben azokkal a fogsorokkal, amelyek becsúszhatnak a szájba, elmoshatják a szavakat vagy motyogást okozhatnak, a fogászati implantátumok biztonságosak - nem kell attól tartani, hogy fogaink kicsúsznak.
 
-----> Fogászati szakrendelés és CT röntgen szolgáltatás
 
Kényelem és biztonság
 
A fogászati implantátumok rendkívül hatékonyak, a beültetések sikerességi rátája eléri a 98 százalékot.
 
Ráadásul, ha megfelelő gondozásban részesítjük azokat, egy életen át kitartanak. Érdemes megfontolni a fogpótlás beültetését!
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.