2023. 09. 04. - 09:20

Nemcsak a mosoly szép - Miért egészséges a fogfehérítés?

Nemcsak a mosoly szép - Miért egészséges a fogfehérítés?

A fogfehérítés jóval több annál, hogy esztétikai szempontból előnyös. Számos jótékony egészségügyi hatása van az eljárásnak. Lássuk, mik azok.

Ha karban is tartjuk rendszeresen a fogainkat, az idő, a kávé, a bor fogyasztása bizony akkor is nyomot hagyhat rajtuk. A fogfehérítésre érdemes úgy gondolni, mint egy eszközre, ami mindezt eltörli.
 
A hatékony fehérítőszerek használatával ez a módszer biztosítja, hogy mosolyunkat ne csúfítsák el a nem kívánt árnyalatok vagy az elszíneződés.
 
Változatos útjai vannak azonban annak, hogy az átalakulás megtörténjen.
 
Nemcsak a mosoly szép - Miért egészséges a fogfehérítés?
Nemcsak a mosoly szép - Miért egészséges a fogfehérítés?
 
Léteznek klinikán történő kezelések, amelyek szinte azonnali eredményekkel kecsegtetnek – emellett fogorvos által biztosított készletek is rendelkezésre állnak. Azoknak, akik kipróbálnák a fogfehérítést, vény nélkül kapható termékek ajánlottak.
 
A fogfehérítés azonban nemcsak egy esztétikai eljárás. Mivel eltávolítja az elszíneződések rétegeit, nemcsak fehérebb mosolyt kínál, hanem elővarázsolja frissebb, megfiatalodott énünket is.
 
A világ egy ragyogóbb mosolyt lát, amely mögött egy fiatalabb lélek lapul. Minden alkalommal, amikor a fehérítés után a tükörbe pillantunk, észre lehet venni az átalakulást, s ez bizony komoly önbizalmat adhat.
 
Egészségünk szempontjából is előnyös
 
A fogfehérítési eljárás csendes harcos a szánkban lappangó, néma fenyegetésekkel szemben. Az elszíneződés gyakran jelzi a lepedék és fogkő jelenlétét – ezek állhatnak olyan fogászati betegségek hátterében, mint a fogszuvasodás és az ínybetegségek.
 
Vagyis, nagyon is érdemes elvégeztetni ezt az eljárást.
 
Számtalan előnye ellenére azonban fontos tudni, hogy a fogfehérítés varázsa nem örök. Hatása átlagosan 6 hónaptól néhány évig tart.
 
A megfelelő szájápolási rutinnal és a foltot okozó ételekkel és italokkal kapcsolatos odafigyeléssel azonban késleltethető, hogy elmúljon a hatása.
 
A fogfehérítés lényegében a szépség, a magabiztosság és az egészség együttese.
 
Ha vonz minket a ragyogó, egészséges és önbizalmat növelő mosoly gondolata, elég egy egyeztetés a fogorvosunkkal a fogfehérítés kapcsán.
 
L.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.